Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Συγκλονίζει η Ανίτα Μπραντ: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ παραβρέθηκαν στο...

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Τα πρωταπριλιάτικα «αληθινά» ψέματα!

Τα ΜΜΕ κράτησαν το έθιμο με μικρές ή μεγάλες, αλλά πάντα fake ειδήσεις.

Στις χθεσινές εφημερίδες, στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές, κάποιες ειδήσεις δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια! Τα ΜΜΕ τήρησαν και φέτος το έθιμο της Πρωταπριλιάς, με μικρά ή μεγάλα -αλλά πάντως αθώα- ψέματα.

Η «Espresso» στο πρωτοσέλιδό της «αποκάλυψε» μια πανάκριβη διπλή μεταγραφή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει κίνηση-ματ φέρνοντας στον Παναθηναϊκό «πακέτο Σκόκο και Τζιμπούρ»! Η «δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της «είδε» τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου να προχωρά σε δυναμικό comeback κατεβαίνοντας ως υποψήφια ευρωβουλευτής, με τίτλο «Η Μιμή στη λίστα της ΝΔ;»!

Διπλό πρωταπριλιάτικο επιφύλαξε στους αναγνώστες της η «Ελευθεροτυπία», που «αποκαλύπτει» την απόφαση του Γ. Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος, του οποίου μάλιστα δημοσιεύει το λογότυπο-έμβλημα: «Μετά τη ρήξη με τον Βενιζέλο: “Ηλιος” το νέο κόμμα του Γιώργου»! Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του Βloomberg, απάντησε διφορούμενα: «Είναι επικίνδυνο να απαντά κανείς σε φήμες την Πρωταπριλιά»!

Στο δεύτερο πρωταπριλιάτικό της, η «Ελευθεροτυπία» ανακοινώνει ότι… «Ξανανοίγει η ΕΡΤ με προσωπική παρέμβαση Σαμαρά, με όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους που είχαν απολυθεί, στους οποίους θα χορηγηθούν οι μισθοί των δέκα μηνών που μεσολάβησαν»! Τέλος, ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρεται σε ένα άγνωστο τετ α τετ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιώργο Παπανδρέου την Κυριακή: «Μυστικό γεύμα Γιώργου – Τσίπρα σε ταβέρνα στα βόρεια προάστια πριν από το «όχι» στη Βουλή!».

Λίγες ήταν οι τηλεοπτικές εκπομπές που κινήθηκαν στους ρυθμούς της Πρωταπριλιάς. Ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε «θορυβημένος» ότι ο Αντώνης Ρέμος φεύγει από το «Τhe Voice» και τον ΑΝΤ1, κάνοντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή να ρωτούν μανιωδώς τι συνέβη. Από την άλλη μεριά, το Star ξεκίνησε τα πρωταπριλιάτικα αστεία από το πρωί, με την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή «Live U», η οποία είπε ότι η κυβέρνηση θα κάνει αυξήσεις 5% σε όλους τους μισθούς! Αλλά και ο Φώτης και η Μαρία το έριξαν στα ψεματάκια. Η εκπομπή «ΦΜ live» μας αποκάλυψε ότι η Ρούλα Κορομηλά έκανε αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στον Γιώργο Λιάγκα, επειδή καταφέρθηκε εναντίον της για την επιστροφή της στην τηλεόραση».

Στον ΣΚΑΪ, η μόνη εκπομπή που είχε διάθεση για αστεία ήταν αυτή της Αννας Μπουσδούκου, «Τώρα», η οποία έβαλε τον ανταποκριτή του καναλιού στο Λονδίνο να ανακοινώσει ότι αποφασίστηκε η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο! Στον Alpha, η εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τήρησε το έθιμο στην καθημερινή σύνδεσή της με τον Δήμο Βερύκιο, καθώς ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι με διάταγμα απαγορεύτηκε η ραδιοφωνική και τηλεοπτική του εμφάνιση»!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...