«Εβριζε» αλά ελληνικά!

Ρεσιτάλ από τη Μαρία Μενούνος στο διαδικτυακό κανάλι του «κουτσομπόλη» του Χόλιγουντ Πέρεζ Χίλτον

Εδωσε… τεστ αλά ελληνικά και πήρε άριστα! Η Μαρία Μενούνος εμφανίστηκε στο διαδικτυακό κανάλι του Πέρεζ Χίλτον, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης στο Χόλιγουντ. Το αφιέρωμα που της έκαναν είχε τίτλο «Greeking Out with Maria Menounos» και ήταν φυσικά γεμάτο με ερωτήσεις σχετικά με τη χώρα μας.

Με το χαμόγελο στα χείλη και μουσική υπόκρουση το παραδοσιακό συρτάκι η δημοφιλής παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε ένα πρωτότυπο τεστ ώστε να γνωρίσουν καλύτερα οι Αμερικανοί την… big fat Greek πλευρά της. Η πρώτη ερώτηση που της έγινε αφορούσε τον αγαπημένο της Ελληνα καλλιτέχνη. Εκείνη, αν και φάνηκε να δυσκολεύεται, απάντησε ότι είναι ο Τζον Στάμος και η Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τομ Χανκς.

Πικάντικη συνέχεια

Η συνέχεια αποδείχτηκε πολύ πιο… πικάντικη, αφού ο ρεπόρτερ του Χίλτον τής ζήτησε να πει μπροστά στην κάμερα ορισμένες… κακές ελληνικές λέξεις που γνωρίζει. Η Μενούνος ανέφερε πρώτα τη λέξη «μ…ς» εξηγώντας τη λογική με την οποία χρησιμοποιείται συχνά πυκνά στην Ελλάδα, ειδικά από τους νέους. Τα «πιπεράτα» ελληνικά συνεχίστηκαν με το «γ…το», μια λέξη που -όπως τόνισε- συνοδεύεται συνήθως από πολύ χειρότερες εκφράσεις.
Η παρουσιάστρια έκανε… φινάλε στο συγκεκριμένο σκέλος της συνέντευξης με μια λέξη που της έμαθε ο μακιγιέρ και κομμωτής της Δημήτρης Γιαννέτος. «Μια μέρα, αφού με είχε βάψει και χτενίσει, μου είπε “πο, πο σε έκανα μ…α”. Εννοούσε πολύ όμορφη, αλλά σε μία… πιπεράτη βερσιόν» εξήγησε η ίδια.

Μιλώντας κατόπιν για άλλα αγαπημένα και ελληνικά πράγματα η Μαρία αναφέρθηκε στο φιλμ της Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά», ενώ εκφράστηκε με συγκινητικά λόγια για τον Θανάση Βέγγο, με τον οποίο παραδέχτηκε ότι είχε ψύχωση όταν ήταν μικρή και παρακολουθούσε συνέχεια τις ταινίες του.

Στο τέλος της έκαναν και το τεστ «βρες τον Ελληνα». Ο ρεπόρτερ της εκπομπής τής έλεγε διάφορα ονόματα διασημοτήτων και εκείνη έπρεπε να μαντέψει αν έλκουν την καταγωγή τους από την Ελλάδα. Η παρουσιάστρια βρήκε τους περισσότερους, αλλά μπερδεύτηκε στην περίπτωση της Αννα Κέντρικ, την οποία «βάφτισε» Ελληνίδα χωρίς να είναι. Φρόντισε όμως να δικαιολογηθεί πολύ χαριτωμένα λέγοντας ότι -όπως ισχυρίζεται ο πατέρας της- όλοι θέλουν να είναι Ελληνες. Βίβα, Μαρία!

Ηλίας Μαραβέγιας 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Το μπιμπελό της TV με έσοδα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Η Modern Cinderella, το φαινόμενο των social media με...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουτσουμπή όταν είδε την κόρη του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει από το απόγευμα της 3ης...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.