Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του...

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Προτιμώ να ζω μια ζωή χωρίς ενοχές»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα μυστικά της σιλουέτας της καθώς διατηρεί ένα ωραίο σώμα.

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ταξίδι για δύο στην Ιταλία

Σε μία από τις πιο φωτεινές και ήρεμες περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Γιώργου Καραθανάση.

Μητροπολίτης «εργοδηγός»

Με λευκό καπελάκι και τον «σκαραβαίο» του οργώνει τους δρόμους και βοηθάει στις δουλειές

Εφτασε με το λευκό «κατσαριδάκι» του, με το οποίο κυκλοφορεί εδώ και πενήντα χρόνια, φόρεσε στολή εργασίας κάτω από τα ράσα, σήκωσε τα μανίκια και βοήθησε στις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας! Ο αεικίνητος μητροπολίτης Μαντινείας Αλέξανδρος, που με τον βίο του παραδίδει μαθήματα απλότητας, έτεινε πολύτιμη χείρα βοηθείας στους εργάτες που δουλεύουν στην περιοχή για την κατασκευή του νέου υδραγωγείου, το οποίο θα υδρεύει και θα αρδεύει τα κτήματα της μονής.
Ο κ. Αλέξανδρος κατέφθασε με το λευκό του VW, τύπου «σκαραβαίος», με το οποίο «οργώνει» τους δρόμους της επαρχίας κι αμέσως κατευθύνθηκε στο σημείο των εργασιών, μαζί με κληρικούς και λαϊκούς. Η απλή και λιτή του εμφάνιση, η στολή εργασίας που ξεπρόβαλλε κάτω από το ράσο και το λευκό καπελάκι τύπου τζόκεϊ που φορούσε για να προστατεύεται από τον ήλιο συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.
Εκείνα που εντυπωσίασαν ωστόσο περισσότερο ήταν η ταπεινότητά του και η καλοσύνη με την οποία περιέβαλε τους εργάτες που δουλεύουν για την ανακαίνιση της μονής και την κατασκευή του υδραγωγείου. Παράλληλα επέβλεψε το έργο και συζήτησε με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί για την πορεία του. Υστερα από μια κοπιαστική μέρα στα χωράφια, παρέθεσε γεύμα σε όλους τους συνεργάτες του στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περδικόβρυσης, επιβραβεύοντάς τους με λόγια ευγνωμοσύνης και πασχαλινά εδέσματα.

Με το «κατσαριδάκι»

Ο μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος διαθέτει πλούσιο ποιμαντικό έργο και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Στη φιλοσοφία ζωής που έχει επιλέξει, η οποία χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη απλότητα, περιλαμβάνεται ο λευκός «σκαραβαίος» του ή αλλιώς το «κατσαριδάκι αγάπη μου» από την ομώνυμη ταινία. Με αυτό μετακινείται τα τελευταία πενήντα χρόνια κι έχει διανύσει πάνω από 4.000.000 χιλιόμετρα, ενώ έχει να θυμάται πολλές ιστορίες από τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Για τη «συντροφιά» που του έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια και τη… σκυλίσια αντοχή του δεν έχει σκεφτεί ούτε μία στιγμή να το αντικαταστήσει με άλλο, πιο σύγχρονο και πολυτελές μοντέλο. Εξάλλου, είναι το πολύτιμο εργαλείο του στις εξορμήσεις του και με αυτό τον αναγνωρίζουν στα όρια της μητροπολιτικής του επαρχίας όλα τα χρόνια της διακονίας του ως κληρικού και αρχιερέα.

Φωτό: Πηγή dogma.gr

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Μαμά για δεύτερη φορά γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και οι φετινές γιορτές για εκείνη είναι ιδιαίτερες και ευτυχισμένες!
spot_img