Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026

Η Περιφέρεια Αττικής κατέσχεσε 12 τόνους ακατάλληλα προϊόντα σε καταστήματα υγειονομικές βόμβες

Χαλασμένα μπιφτέκια, σάπια κρέατα, βρόμικους πάγκους και άθλιες συνθήκες...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Οι προβλέψεις της Βάσιας...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Τι μας κρύβουν οι πλανήτες και ποια είναι τα ζώδια που η νέα χρονιά τούς κλείνει το μάτι και τους υπόσχεται μια συναρπαστική χρονιά;

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του...

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τα μυστικά για σωστές φωτογραφικές πόζες από την Έλενα Γαλύφα και το...

Οι γιορτινές ημέρες και οι φωτογραφίες, πάνε μαζί. Πώς...

Η Δραγούμη κάνει… Μ.Α.Μ. με την οικογένεια του Σεφερλή

Την Κυριακή θα φάνε μαζί μακαρόνια με κιμά στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού

Γιορτή της μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου και η εκπομπή «Μ.Α.Μ.» με τη Ναταλία Δραγούμη γιορτάζει με καλεσμένη την οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή. Η παρουσιάστρια γνώριζε ότι το αγαπημένο φαγητό του ηθοποιού, της συζύγου του Ελενας Τσαβαλιά και του δεκάχρονου γιου τους Χάρη είναι τα μακαρόνια με κιμά κι έτσι βρέθηκε στο σπίτι τους στο Μαρούσι για να τα απολαύσει μαζί τους. «Είναι η πρώτη φορά που ανοίξαμε το σπίτι μας με τον Μάρκο και το κάναμε με χαρά για τη Ναταλία Δραγούμη. Ο σύζυγός μου αποφάσισε να μας μαγειρέψει ο ίδιος κι έτσι έβαλε την κατσαρόλα για να κάνει μακαρόνια με κιμά. Φόρεσε και ποδιά κι έκανε αστεία, το φαγητό όμως ήταν λάσπη. Ο Μάρκος δεν ξέρει να κάνει ούτε… αβγό, ωστόσο είχε τη διάθεση. Βέβαια μετά αναλάβαμε δράση η Ναταλία κι εγώ κι ευχαριστηθήκαμε το γύρισμα, που κράτησε μία ημέρα» λέει στην «Espresso» η Ελένη Τσαβαλιά.

«Υπέροχη μαγείρισσα»

Η εκπομπή «Μ.Α.Μ.», που μεταδίδεται στον Alpha κάθε Κυριακή στις 20.00, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς έχει καταφέρει να μας γυρίζει στις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας. «Το φαγητό της μαμάς για μένα σημαίνει φροντίδα, ώρες πάνω από τη χύτρα, θέλει υπομονή. Σημαίνει λευκό τραπεζομάντιλο και την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Αυτό προσπαθούμε με τον Μάρκο. Είμαστε έντεκα χρόνια μαζί και δημιουργήσαμε μια οικογένεια με πολύ σεβασμό κι αγάπη. Η μαμά μου, με καταγωγή από τη Σμύρνη, ήταν υπέροχη μαγείρισσα και μου έμαθε και εμένα να μαγειρεύω με μεράκι. Ο Χάρης, ο γιος μου, δεν έχει μάθει τις τηγανητές πατάτες και τα… ανθυγιεινά δεν τα αναζητεί. Του κάνω το αγαπημένο του φαγητό, μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο και τα μακαρόνια του. Το καλοκαίρι θα κάνουμε τις ατασθαλίες μας με τα παγωτά, αλλά θα φάμε και πολλά φρούτα» τονίζει η Ελενα.

Αυτό τον καιρό η οικογένεια βρίσκεται στο τρέξιμο κι έπεται συνέχεια. «Με τον Μάρκο ήμασταν στη θεατρική περιοδεία του στην Αμερική και τώρα θα φύγουμε και για Σουηδία, για να βρεθούμε κοντά στους ομογενείς με την παράσταση “Γέλιο αλά ελληνικά”. Το καλοκαιράκι η μαμά και ο Χάρης θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αν και ο Μάρκος θα έπρεπε κι αυτός να ξεκουραστεί, γιατί μία με το “Just the 2 of us” μία με το θέατρο κουράζεται πολύ» αναφέρει με αγάπη η ηθοποιός.

Μαρία Ανδρέου

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του ηθοποιού

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
spot_img