Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Τρίτη 13/5/2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία σαγηνεύει τους γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να…

ΚΡΙΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις, αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας πάει μπροστά επιλέγοντας έναν νέο σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις, ακόμα κι αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δεν θα σας προδώσουν, γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την καθημερινότητά σας, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που απαιτείται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και στη συνέχεια με απόλυτη ηρεμία μπορείτε να καθίσετε και απολαύσετε το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία σαγηνεύει τους γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν ή σας αμφισβήτησαν κατά το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητική διάθεση ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά; Δεν χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Οπως και να έχει, ο πρώτος λόγος θα είναι αποκλειστικά δικός σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ό,τι σας ενοχλεί και έτσι θα μπορέσετε να κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι τα πράγματα που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του. Μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχετε θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό συντελεί στο να αποβάλλεται προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά εκείνος έχει όλη την καλή διάθεση να σας ακούσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική. Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας προκαλεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...