Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Τετάρτη 14/5/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας. Σίγουρα δεν θα πλήξετε, αλλά δεν θα είστε…

ΚΡΙΟΣ: Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους, ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές. Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα. Αντιδράστε με αυτοπεποίθηση στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα. Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας. Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να θυμηθείτε ξανά τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία και θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας και τις σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα. Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε πιο επικοινωνιακοί, με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή τον σύντροφό σας θα είναι έντονη. Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες χωρίς συγκρούσεις ή ανορθόδοξες μεθόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας. Τις στιγμές που θα νιώσετε πως είστε ανεπαρκείς για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος. Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας. Σίγουρα δεν θα πλήξετε, αλλά δεν θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο να αντέξει το νευρικό σας σύστημα; Επιβάλλεται να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...