Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ελληνίδα καθαρίστρια (στον Καναδά) τίναξε το Λόττο στον αέρα

Ζει στον Καναδά από το 1970 και τίναξε το Λόττο στον αέρα

Την παραμονή της κλήρωσης και της συμπλήρωσης 44 ετών από τότε που μετανάστευσε, προσευχήθηκε στον Χριστό παρακαλώντας για λίγα παραπάνω χρήματα. Αμέσως μετάνιωσε για την απαίτησή της και ζήτησε συγγνώμη. Απ΄ ό,τι φαίνεται όμως, οι ουρανοί ήταν ανοιχτοί, ο Μεγαλοδύναμος άκουσε την προσευχή και αποφάσισε ότι η καθαρίστρια νοσοκομείων και γραφείων, που ζει στον Καναδά, αξίζει πολύ περισσότερα από «λίγα». Ετσι, η Σοφία Ριζαβά κέρδισε την επόμενη μέρα 50.000.000 δολάρια Καναδά, δηλαδή, κάπου 33.450.000 ευρώ. Η 63χρονη Ελληνίδα, που έχει δύο μεγάλες εγγονές, ανακάλυψε το πρωί του περασμένου Σαββάτου ότι ήταν η νικήτρια της λοταρίας, με έπαθλο τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Η μετανάστρια που έφυγε από την Ελλάδα στις 10 Μαΐου του 1970, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, πήγε να ελέγξει το ποσό που κέρδισε, κι αρχικά πίστεψε πως πράγματι ο καλός Θεός τής είχε στείλει 50.000 δολάρια. Ακόμη και ο υπάλληλος του πρακτορείου μπερδεύτηκε, πιστεύοντας πως η τυχερή του πελάτισσα είχε κερδίσει μόλις 10.000 δολάρια. Εκείνη επέμενε πως ήταν 50.000 το κέρδος της. Και η διαφωνία δεν θα τελείωνε, αν δεν τηλεφωνούσαν από τα κεντρικά του οργανισμού διεξαγωγής της λοταρίας με σκοπό να ξεκαθαρίσουν πως το ποσό ήταν τόσο μεγάλο, ώστε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Ριζαβά.

Η 63χρονη έσπευσε στο σπίτι της να ενημερώσει τον σύζυγό της Τομ, που εργάζεται ως οδηγός λιμουζινών, και ο οποίος την περίμενε για να βγουν έξω με τις εγγονές τους προκειμένου να γιορτάσουν τη Γιορτή της Μητέρας. Ανάμεσα στις προτεραιότητες της πλούσιας πλέον ομογενούς είναι, όπως λέει, να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το έκανε άλλωστε ανέκαθεν, αφού φρόντιζε να προσλαμβάνονται στην εταιρία καθαρισμών όπου δούλευε άνθρωποι που χρειάζονταν μεροκάματο. Τώρα, ολόκληρη η οικογένεια θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι -ποιος ξέρει, ίσως στην πατρίδα-, ενώ δεν σκοπεύει να αλλάξει σπίτι και γειτονιά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα