Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήταν μια καλή χρονιά το 2025. Με δώρα καλλιτεχνικά και...

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vita και εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένη.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Συνήθως στερούμαι ύπνο για να βρω προσωπικό χρόνο»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως ο ελεύθερος χρόνος για εκείνη είναι ελάχιστος αλλά προσπαθεί να τον αφιερώνει στα παιδιά και στον σύντροφό της.

Ο «Καποδίστριας» έκοψε τις πρώτες τέσσερις ημέρες 150.000 εισιτήρια

Με θριαμβευτικό τρόπο μπήκε στις αίθουσες ο «Καποδίστριας» του...

Η Περιφέρεια Αττικής κατέσχεσε 12 τόνους ακατάλληλα προϊόντα σε καταστήματα υγειονομικές βόμβες

Χαλασμένα μπιφτέκια, σάπια κρέατα, βρόμικους πάγκους και άθλιες συνθήκες...

Aποκάλυψη λόγω… Περού

Οι συνεχείς διαρροές ανάγκασαν την ΕΠΟ να ανακοινώσει την προεπιλογή του Σάντος για το Μουντιάλ

Ούτε το BBC που πήρε τη σκυτάλη από τους Περουβιανούς, αλλά ούτε και η ΦΙΦΑ (!) έπεσαν μέσα στις «αποκαλύψεις» τους για την προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος. Χθες, κι ενώ είχαν προηγηθεί ένα δημοσίευμα στο βρετανικό δίκτυο και ένα σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους 30 «εκλεκτούς» του Φερνάντο Σάντος, από τους οποίους τελικά οι 23 θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού υπάρχουν εκπλήξεις. Καταρχάς δεν υπάρχει το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη στη λίστα με τους (4) τερματοφύλακες. Επίσης «κόπηκε» ο Δημήτρης Σιόβας, που φαίνεται ότι πλήρωσε τη μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του και το γεγονός ότι δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια του επιστρέφοντας, στα τέλη του πρωταθλήματος. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκαν ο Νίκος Καράμπελας που έκανε μια καλή σεζόν με τη Λεβάντε, ο Νίκος Καρέλης που ξεχώρισε στο φετινό σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, ο Στέφανος Αθανασιάδης που έκανε καλό δεύτερο γύρο και συνεχίζει το ίδιο στα πλέι οφ, και ο Βαγγέλης Μόρας που είχε μια «γεμάτη» χρονιά στην Ελλάς Βερόνα. Μάλιστα ο τελευταίος δεν έκρυψε την πίκρα του για το γεγονός ότι μέχρι τώρα ήταν εκτός επιλογών του Σάντος και είχε ρίξει «βέλη» στον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος παρ’ όλα αυτά έδειξε ότι δεν το κράτησε μανιάτικο.

Οι 30 εκλεκτοί

Αναλυτικά, οι 30 του Πορτογάλου είναι: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιώλης, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Παναγιώτης Κονέ, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η (τελική) αποστολή των 23 παικτών θα ανακοινωθεί από τον Σάντος την προσεχή Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Η απόφαση του Πορτογάλου να βάλει στην προεπιλογή τρία αριστερά μπακ, τους Χολέμπα, Καράμπελα και Τζαβέλλα, δείχνει ότι ένας εξ αυτών θα «κοπεί», αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός συνηθίζει να έχει δύο παίκτες ανά θέση και ο «ερυθρόλευκος» άσος θα είναι ο ένας. Επίσης αναμένεται να «κοπεί» ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες και ένας από τους τέσσερις «καθαρόαιμους» στόπερ (Παπασταθόπουλος, Μόρας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος), αφού ο Σάντος δήλωσε ότι θα πάρει τρεις στο Μουντιάλ. Επιπλέον, εκτός αποστολής θα μείνουν δύο μέσοι και δύο ονόματα από τους επιθετικούς.

Χρήστος Τέλιος

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του ηθοποιού

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
spot_img