Προσπάθησε να αυτοκτονήσει (υπό την πίεση των πανελληνίων) μέσα στο εξεταστικό κέντρο

Η ΠΙΕΣΗ των πανελλήνιων εξετάσεων ώθησε μια υποψήφια να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας χάπια μέσα στις τουαλέτες του σχολείου!

 Η ΠΙΕΣΗ των πανελλήνιων εξετάσεων ώθησε μια υποψήφια να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας χάπια μέσα στις τουαλέτες του σχολείου! Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στον μαθητικό κόσμο του Ηρακλείου Κρήτης συνέβη σε λύκειο της πόλης χθες το πρωί. Η 18χρονη ζήτησε από τους επιτηρητές να πάει στην τουαλέτα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία των εξετάσεων και συγκεκριμένα στο μάθημα της Ιστορίας Κατεύθυνσης. Εκείνοι της έδωσαν την άδεια, όμως όταν είδαν ότι αργούσε να επιστρέψει στην τάξη ανησύχησαν, οπότε κάποιοι από αυτούς πήγαν στις τουαλέτες του σχολείου για να δουν αν ήταν καλά.

Οταν άνοιξαν την πόρτα, έντρομοι αντίκρισαν τη μαθήτρια να είναι πεσμένη στο δάπεδο δίχως να έχει τις αισθήσεις της και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και τη μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί την υπέβαλαν σε πλύση στομάχου και ευτυχώς η υγεία της δεν διατρέχει πλέον κανέναν κίνδυνο. Οπως είπε η ίδια αργότερα που συνήλθε, κατάπιε 20 χάπια Depon διότι της ήταν αδύνατο να αντέξει το άγχος των εξετάσεων. Στο πλευρό της 18χρονης βρίσκονται οι γονείς της, οι φίλοι της, αλλά και εκπαιδευτικοί που προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την καθησυχάσουν προκειμένου να μη σκεφτεί ξανά στο μέλλον να κάνει κάτι παρόμοιο.

Πάντως, κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των πανελληνίων δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι που από το μεγάλο στρες οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις (απόπειρες αυτοκτονίας, αυτοχειρίες, ακόμη και δολοφονίες). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπόθεση του 18χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο (22 Μαΐου 2013) κατακρεούργησε την ίδια τη μητέρα του, όταν εκείνη του είπε να κλείσει την τηλεόραση για να πάει να κοιμηθεί, καθώς την επομένη είχε να δώσει πανελλήνιες. Τέλος, πριν από δύο εβδομάδες ένας μαθητής από τα Γιαννιτσά Πέλλας αυτοκτόνησε την πρώτη μέρα των πανελλήνιων εξετάσεων.

Εύα Παπαδάτου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Γνωστή πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει τη μάχη της με το αλκοόλ και τα φάρμακα

Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή η κατανάλωση αλκοόλ και φαρμάκων την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε πλύση στομάχου.