Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Ησαΐα χόρευε σε Μύκονο-Κύθνο

Η κόρη της Μάρας Μεϊμαρίδη, Μάγκι νυφούλα στη Μύκονο διά χειρός Κριθαριώτη – Το glam μυστήριο στην ειδυλλιακή Κύθνο οι μεζέδες, ο χορός και τα γαμήλια hits

Οι καλεσμένοι που υποδέχθηκε με χαρά η «Μάγισσα της Σμύρνης»

Ηταν ένα γάμος… μαγικός. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Αλλωστε η κόρη της «Μάγισσας της Σμύρνης», κατά κόσμον Μάρας Μεϊμάριδη, δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη. Πόσο μάλλον για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η Μάγκι Μεϊμαρίδη και ο γιατρός Δημήτρης Καλογιαννίδης παντρεύτηκαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, ένα από τα πλέον ειδυλλιακά εκκλησάκια της Μυκόνου.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο made by Σήλια Κριθαριώτη νυφικό της και σχεδόν έκοψε την ανάσα του γαμπρού μόλις την είδε να καταφθάνει στον χώρο του μυστηρίου συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιώργο Μεϊμάριδη. Χρέη κουμπάρων είχαν ο επιχειρηματίας Παμίνος Κυρκίνης και η διάσημη -από τις τηλεοπτικές σειρές «The Borgias» και «Η Βίβλος»- Βρετανίδα ηθοποιός Melia Kreiling, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Ιδιαίτερα κομψή ήταν η μητέρα της νύφης Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία εμπιστεύτηκε κι εκείνη στη Σήλια Κριθαριώτη την εμφάνισή της. Αλλωστε, οι δύο γυναίκες είναι ξαδέρφες και η Σήλια έδωσε το «παρών» στο γάμο μαζί με τις κόρες της, οι οποίες ντύθηκαν παράνυφες. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και το ζεύγος Ιζαμπέλας Φουστάνου και Γιάννη Δραγούνη, στων οποίων τον γάμο -στη Φλωρεντία- ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια το love story των νεονύμφων.

Σαμπάνιες και φράουλες

Το μυστήριο ξεκίνησε με λίγη καθυστέρηση, αλλά οι προσκεκλημένοι ούτε καν το παρατήρησαν, αφού απολάμβαναν σαμπάνια και φράουλες από τον μπουφέ που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο, καθώς και live κλασικό πρόγραμμα με τενόρους και σοπράνο, που τραγουδούσαν κομμάτια ειδικά για την περίσταση, συνοδεία πιάνου, βιολιού και φλάουτου.

Μετά την ανταλλαγή των γαμήλιων όρκων τους η Μάγκι και ο Δημήτρης δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους σε παραλιακό κλαμπ, στην Παράγκα. Φυσικά το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί. Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας Κώστας Σκαγιάς με τη γυναίκα του Κατερίνα Πανταζοπούλου, ο Γιάννης Μπουρούσης με τη Λουλού Ψωμιάδη, ο performer Διονύσης Ζάχος και φυσικά πολλοί φίλοι των νεονύμφων από την Αγγλία, όπου ζουν μόνιμα. Ο Δημήτρης Καλογιαννίδης είναι διευθυντής μεγάλης νοσοκομειακής μονάδας στη βρετανική πρωτεύουσα και η κόρη της Μάρας συνεχίζει εκεί τις σπουδές στη φιλολογία, κάνοντας PHD στον Σαίξπηρ. Οπως πληροφορηθήκαμε, μετά τον ειδυλλιακό γάμο θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ένα… μαγεμένο γαμήλιο ταξίδι στη Χαβάη. Βίον ανθόσπαρτον!

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

Η Εθνική Ελλάδος καθυστέρησε τον γάμο της Δέσποινας Καμπούρη

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας -λόγω προβολής του αγώνα Ελλάδα – Κολομβία (!)- τελέστηκε σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Κύθνο, με τον ρομαντισμό να ξεχειλίζει, ο γάμος του Βαγγέλη Ταρασιάδη και της Δέσποινας Καμπούρη.

Και μπορεί η ήττα της εθνικής μας ομάδας από την Κολομβία να ήταν βαριά, ωστόσο δεν στάθηκε ικανή να επισκιάσει το μυστήριο, που έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι.

Την τελετή, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην ομώνυμη παραλία της Κύθνου (με κουμπάρους φίλους και φίλες του γαμπρού και της νύφης), ακολούθησε γαμήλιο γλέντι με εκλεκτά εδέσματα και άφθονο χορό, στον οποίο πρωτοστάτησαν -με τρελές φιγούρες- η Ελλη Κοκκίνου και ο καλός της Γιώργος Μπόγρης. Παρανυμφάκι στον γάμο ήταν η κόρη του ζευγαριού, η χαριτωμένη Ελενα, που οι γονείς της την αποκαλούν χαϊδευτικά Ποκαχόντας.

Με φουσκωτό και καΐκι

Ο γαμπρός εμφανίστηκε πρώτος, πάνω σε φουσκωτό σκάφος. Λίγη ώρα αργότερα κατέφθασε και η Δέσποινα σε καΐκι συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η νύφη φορούσε ρομαντικό νυφικό με ουρά της γνωστής φίρμας Konstantinos Melis by Laskos, ενώ τα μαλλιά της ήταν στολισμένα με ένα λευκό στεφάνι. Την ώρα που κατευθυνόταν προς την εκκλησία είχε στο πλευρό της οργανοπαίκτες που έπαιζαν και τραγουδούσαν παραδοσιακά κομμάτια του γάμου. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο πατέρας του γαμπρού Γιάννης Ταρασιάδης έψαλε συγκινημένος, ενώ όταν ακούστηκε η γνωστή ρήση «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η Δέσποινα γύρισε προς το μέρος του άντρα της και του έδωσε ένα φιλί. Στο γαμήλιο πάρτι, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ταβερνάκι δίπλα στην εκκλησία, η νύφη και ο γαμπρός χόρεψαν αγκαλιασμένοι το τραγούδι «Εμεινα εδώ» του Στέλιου Ρόκκου. Την ντάμα του Βαγγέλη Ταρασιάδη «έκλεψαν» εναλλάξ ο πατέρας της και ο πεθερός της. Αμέσως μετά το κέφι άναψε.

Η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης ξεσάλωσαν κυριολεκτικά (ο πανύψηλος μπασκετμπολίστας κρατούσε την τραγουδίστρια στην αγκαλιά του και μόνο στον αέρα δεν την… πέταξε), ενώ η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελπίδα, που συνοδευόταν από την κόρη της Ηρα Κατσαντώνη, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το γνωστό κομμάτι της «Στην ντισκοτέκ» χειροκροτούμενη θερμά. Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους  η Μαριέττα Χρουσαλά (σχεδίασε τα λευκά σανδάλια που φόρεσε η νύφη) με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και την κόρη τους, η Ελεονώρα Μελέτη (που φορούσε ανατολίτικο τουρμπάνι στο κεφάλι), η μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου (που έπιασε την ανθοδέσμη), η Ελένη Καρποντίνη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Βασιλική Τσεκούρα και η Ολγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου. 

Αλκίνοος Μπουνιάς 

 

 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...