Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Δευτέρα 14/7/2014

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως…

ΚΡΙΟΣ: Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε, αν δεν σταματήσετε να εξαντλείτε τα περιθώρια. Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες, γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας. Εχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι δυναμικές ενέργειές σας θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Προσέξτε, γιατί θα βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες ασαφείς καταστάσεις απαιτούν επιδέξιες κινήσεις εκ μέρους σας προκειμένου να προστατευτούν τα κεκτημένα σας. Σεβαστείτε τους κανονισμούς και τους νόμους για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται.

ΛΕΩΝ: Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες. Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά το επαγγελματικό σας πλάνο και επεκταθείτε με καινούργιες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην ξεφεύγετε από τα όρια. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες. Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε και τους ανταγωνιστές σας προκειμένου να τους ελέγχετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, ασχέτως αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση, χωρίς να σας δοθεί δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας. Στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας ή δικής σας λανθασμένης εκτίμησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα είστε δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα εκπέμποντας σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι απαραίτητο να παραμείνετε οργανωμένοι. Μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούργια εποχή ξεκινάει και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας, χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία και προοπτική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...