Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

Ποια κοσμική κυρία έκανε ένα σπάνιο δώρο καρδιάς στη Βάσια Παναγοπούλου;

Ενα βράδυ γεμάτο λάμψη, συγκίνηση και κοσμική φινέτσα γράφτηκε στα σαλόνια της κυρίας Ειρήνης Ξακουστού, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτα

«Να μ’αγαπάς»: Η σειρά επιστρέφει με συγκλονιστικές εξελίξεις

Η σειρά «Να μ’αγαπάς» επιστρέφει με νέα επεισόδια.Μετά τη...

Κώστας Τσουρός: Ποδαρικό με περικοπές στην ώρα της εκπομπής για τον παρουσιαστή

To… έλα να δεις στον Σκάι! Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμά του από σήμερα, Δευτέρα, με...

Παράταση παραστάσεων στο Θέατρο «ΦΙΛΙΠ»

Οι παραστάσεις «Terror» και «Βότκα Μολότοφ» συνεχίζουνε και το 2026 μετά τη μεγάλη επιτυχία τους.

Πέμπτη 24/7/2014

ΛΕΩΝ: Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και…

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε ακόμα ένα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Αναπτύξτε τα επιχειρήματα σας για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε.

ΛΕΩΝ: Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο. Είναι η ώρα να αρχίσετε να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά, καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη. Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Αφήστε τον έρωτα να μπει στη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να πετύχετε με ευκολία αυτά που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος, αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα κι αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που θα συναντήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας. Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν, είτε είναι στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό χώρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...

Σέξι «ατύχημα» για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – Της άνοιξε το πουκάμισο on air

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» είχε ένα μικρό σέξι «ατύχημα».