O Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καθίσει ξανά στο σκαμνί για κακούργημα

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος για τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του.

Η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας ήρθε στο φως τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν αποκαλύφθηκε πως πριν από το 2019 είχε αναρτήσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια 30χρονη πρώην σύντροφό του.

stathis panagiotopoulos poini

Τότε είχε απολογηθεί στον ανακριτή για δύο περιπτώσεις διαρροών προσωπικών δεδομένων και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι ανάρτησε τα επίμαχα ροζ βίντεο και φέρεται ότι ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα. «Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Για τη μία από τις δύο υποθέσεις ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραπέμπεται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η δεύτερη δικογραφία εκκρεμεί στην ανάκριση. Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής θα δικαστεί για κακούργημα, καθώς κρίθηκε από τους δικαστές ότι η πράξη τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.

stathis panagiotopoulos diki

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε ήδη καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για άλλη υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο της 30χρονης. Με την κατηγορίας της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, το δικαστήριο τον καταδίκασε για πλημμέλημα σε φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Όμως ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε έφεση, με το σκεπτικό ότι το αδίκημα θα πρέπει να αναβαθμιστεί, γι’ αυτό παραπέμφθηκε να δικαστεί από ανώτερο δικαστήριο για κακούργημα.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης «revenge porn» εις βάρος πρώην συντρόφου του, στις 13 Δεκεμβρίου 2021 απομακρύνθηκε από τις εκπομπές «Ράδιο αρβύλα» και «Βινύλιο» με απόφαση του Αντώνη Κανάκη, ενώ απολύθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...