Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Τρίτη 26/8/2014

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες…

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, αλλά απλώς νομίζετε ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε από την αρχή. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες εκκρεμότητές σας με συνέπεια. Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές κινήσεις σας απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις, εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι στον ορθολογισμό και τα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί θα αφορούν τη γενικότερη κοινωνική σας άνοδο. Σαν κινηματογραφικό έργο θα περάσουν σήμερα στη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε έως το τέλος του μήνα να μη γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας, προκειμένου να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό στον οικονομικό σας τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό και πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί. Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα σας διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...