Ασυγκράτητο το ζευγάρι στη Μύκονο λίγο πριν παντρευτεί

Τι πάθος!

Λίγο πριν παντρευτεί το ζευγάρι στη Σεπτέμβριο απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο ζώντας τον έρωτά του.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε σε παραλία του νησιού να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο λόγος για τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη που ασυγκράτητοι και γεμάτοι πάθος δεν σταματούσαν τις αγκαλιές και τα φιλιά μέσα στο νερό.

Ο γάμος τους θα γίνει τον Σεπτέμβριο με κουμπάρους τον Κώστα Φραγκολιά και τη σύντροφό του, Δώρα, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Απόστολο Ρουβά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...