Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Τα ξύλινα παπιγιόν της Καρδίτσας

Τα εκκεντρικά αξεσουάρ του Σταμάτη Νελιδάκη και της Ερμίνας Κεχαγιά έχουν εξελιχθεί σε νέο fashion trend

Σε νέο fashion trend εξελίσσονται για τους Καρδιτσιώτες τα… ξύλινα παπιγιόν! Τα εκκεντρικά αξεσουάρ που απευθύνονται τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο αγοραστικό κοινό -ενώ έχουν αποκτήσει και λιλιπούτειους φαν- αποτελούν μία διαφορετική πρόταση για τις πρωινές και βραδινές εξόδους. Εξάλλου, πέρα από το κολάρο του πουκαμίσου όπου συνηθίζεται να φοριούνται, μπορούν να τοποθετηθούν στα μαλλιά ως κοκαλάκι, σε μπλούζες, σορτς, τσάντες και φούστες.
24r243r34r 3 0Ο Σταμάτης Νελιδάκης και η Ερμίνα Κεχαγιά είναι το ζευγάρι που διαθέτει τα διαφορετικά παπιγιόν στο 27 Wooden Accessories, το μαγαζί που άνοιξαν στην όμορφη θεσσαλική πόλη. Ο 33χρονος και η 25χρονη είναι πρόθυμοι να ακούσουν την ιδέα του πελάτη και να του σχεδιάσουν το παπιγιόν που εκείνος έχει φανταστεί, χρησιμοποιώντας ξύλα δρυός και μεράντι και «στολίζοντάς» τα με πολύχρωμα υφάσματα.
24r243r34r 4 0Οπως είπε στην «Espresso» ο κ. Νελιδάκης, γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου έζησε έως τα 19 του, έπειτα μετακόμισε στην Καρδίτσα όπου σπούδασε στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε σε εργοστάσιο με ξυλοκατασκευές. «Εμεινα στην πρωτεύουσα μέχρι το 2009, οπότε αποφάσισα να γυρίσω στην Καρδίτσα, όπου γνώρισα τυχαία τη σύζυγό μου Ερμίνα Κεχαγιά. Γνωριστήκαμε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2012, στα γενέθλιά μου, και παντρευτήκαμε τρεις μήνες μετά, στις 27 Δεκεμβρίου! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το όνομα του μαγαζιού με τα ξύλινα παπιγιόν που λέγεται 27 Wooden Accessories. Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο ανοίξαμε αρχικά το μαγαζί Little Fabrica, με το σκεπτικό ότι θα διαθέτει διάφορα αντικείμενα από ξύλο τα οποία θα φτιάχναμε εμείς. Ομως εκείνο τον καιρό κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και εμπλουτίστηκε με ρούχα, γυναικεία κατά κύριο λόγο, ελληνικών εταιριών μόνο. Σιγά σιγά μου ήρθε η ιδέα για τα ξύλινα παπιγιόν, αφού ό,τι βλέπω το συνδυάζω με ξύλο, οπότε ανοίξαμε ακριβώς δίπλα το 27 Wooden Accessories. Εχει ξύλινα παπιγιόν και μανικετόκουμπα και μέσα στον χειμώνα θα υπάρχουν σκουλαρίκια, βραχιόλια και καρφίτσες».

Ο κ. Νελιδάκης ανέφερε ότι δεν είναι εύκολο να ανοίξει κάποιος επιχείριση στην επαρχία, όταν μάλιστα δεν είναι από εκεί: «Υπάρχει το κλασικό “τίνος είσαι εσύ;” Εμείς, λοιπόν, δεν είμαστε κανενός, ωστόσο γρήγορα γίναμε ένα με τους ντόπιους».
24r243r34r 1Ο 33χρονος τελευταία αναζητεί νέα υλικά, όπως ξύλα από καρυδιά και παλίσανδρο (μαύρο ξύλο με κόκκινα νερά). Η κυρία Κεχαγιά αναφέρει ότι οι περισσότεροι πελάτες τους έμαθαν για την επιχείρηση μέσω των social media και παραγγέλνουν με αντικαταβολή, χωρίς έξοδα αποστολής. Αυτήν την περίοδο το ζευγάρι προετοιμάζει ξύλινες… μπομπονιέρες για μία βάφτιση!
f4f34qf34r 

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....