Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Η αισθαντική επανεκτέλεση της Γαλάνη που «ντύνει» το σίριαλ «Να με λες...

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του «Θα...

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Να με...

Καλεσμένη της «Super Κατερίνα» και της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα μεσημέρι η Μαρία Κίτσου....

Τα make-up trends για το φθινόπωρο!

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή των ζεστών χρωμάτων και των...

Παρηγοριά οι κόρες της

Στις δύο κόρες της βρήκε αποκούμπι η Νικόλ Κίντμαν...

Τρίτη 21/10/2014

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τούς προσβάλλετε. Για να μη σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες καλό είναι να…

ΚΡΙΟΣ: Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο σε αυτήν και αν καλύπτει τα συμφέροντά σας. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή. Η ψυχολογική σας διάθεση και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα να κάνετε νέες προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις, γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση. Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα σας βοηθήσει να τις ολοκληρώσετε με επιτυχία. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή σε ό,τι αφορά κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που κρίνεται πολύ καλό για τους αδέσμευτους, αλλά είναι αρκετά επικίνδυνο για όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να φανείτε επιρρεπείς στην απιστία.

ΖΥΓΟΣ: Βάζοντας το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία θα ανακαλύψετε θετικές προεκτάσεις που δημιουργήθηκαν είτε από συγκυρίες είτε από γεγονότα. Από δω και πέρα οδηγείστε σε καλύτερες μέρες, ενώ θα αρχίσουν να διαλύονται οι αμφιβολίες σας για τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κάνετε λίγη υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλει το τελευταίο διάστημα. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν αρχίσουν να συσσωρεύονται τα προβλήματα. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τούς προσβάλλετε. Για να μη σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Μην προσπαθήσετε να αμελήσετε τα προβλήματά σας επικαλούμενοι ανούσιες δικαιολογίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν πιστεύετε ότι η γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε, αν σε κάτι έχετε σφάλει. Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και στον τομέα της επικοινωνίας δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Οι στιγμές που θα περάσετε στον οικογενειακό χώρο θα είναι πολύτιμες. Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες προγραμματίστε τις δουλειές σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αρνηθείτε εξαρχής κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Δεν θα κερδίσετε τίποτα με το να παραπονιέστε διαρκώς στους φίλους σας.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Ξανθιά καλλονή που μπήκε στο «The Bachelor» διακινούσε ναρκωτικά για μεγάλους ναρκεμπόρους

Εντυπωσιακή παίκτρια ριάλιτι ομολόγησε σε δικαστήριο ότι διακινούσε ναρκωτικά για λογαριασμό διεθνούς συνδικάτου,

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός πρίζας με παρασκήνιο

Hταν μόνο talk χωρίς power στην τηλεθέαση κι έτσι προτού ακόμα καλά καλά αρχίσει η νέα σεζόν η εκπομπή της Τατιάνας στον Σκάι ολοκληρώθηκε πρόωρα, μόλις έναν μήνα από την έναρξή της στον αέρα του σταθμού!

Σιωπηλός Γολγοθάς για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη  έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.