Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Σεξ με 700 αυτοκίνητα

Η πρώτη του φορά ήταν με «Σκαραβαίο» ενώ έχει «κοιμηθεί» και με αεροπλάνα!

Η πρώτη του φορά ήταν με τον Σκαραβαίο του γείτονα, ενώ τώρα έχει «νοικοκυρευτεί» με τη «Βανίλια», όπως αποκαλεί το νέο Volkswagen Beetle του. Σήμερα, στα 63 του χρόνια, ο Εντουαρντ Σμιθ παραδέχτηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο βρετανικό δίκτυο ITV ότι έχει ζήσει πολύ πλούσια σεξουαλική ζωή, καθώς έχει κοιμηθεί με Jaguar και Mustang, έχει κάνει πολλές φορές τρίο σε πάρκινγκ και εκθέσεις αυτοκινήτων, ενώ είχε μερικές σύντομες «περιπέτειες» με ελικόπτερα και αεροπλάνα.

Λιγότερο γνωστή μεν, αλλά καθ’ όλα υπαρκτή, όπως φαίνεται, η μηχανοφιλία είναι ένα είδος παραφιλίας που αφορά τη σεξουαλική έλξη με μηχανές παντός τύπου. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «This Morning» Φίλιπ Σκόφιλντ και Αμάντα Χόλντεν φιλοξένησαν τον μηχανόφιλο Εντουαρντ Σμιθ, στην προσπάθειά τους να ρίξουν φως σε αυτή την άγνωστη μορφή παραφιλίας, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα γέλια τους από τις γλαφυρές περιγραφές του καλεσμένου τους.

Ο Σμιθ εξομολογήθηκε ότι αυτή η διαφορετική σεξουαλική έλξη άρχισε να εκδηλώνεται από την εφηβεία του, όταν αντί για τα πορνογραφικά περιοδικά που έπαιρναν οι συμμαθητές του, εκείνος διάβαζε μετά μανίας περιοδικά αυτοκινήτου. Οπως ξεκαθάρισε ωστόσο, η σεξουαλική επαφή του με αυτοκίνητα δεν περιλαμβάνει διείσδυση. «Το αγκαλιάζω και το κρατάω κοντά μου μιλώντας του. Το υπόλοιπο έχει να κάνει με τη σωματική εκτόνωση, που γίνεται δίπλα από το αυτοκίνητο» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι ποτέ δεν βγάζει εντελώς τα ρούχα του σε αμάξι που βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα