Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

«Πρωινό Σου Κου» με… τρελές πόζες

Η Μαρία Μπεκατώρου και η υπόλοιπη παρέα έστησαν το δικό τους πάρτι στη φωτογράφιση που έγινε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1

Με το που έκλεισε την ομάδα της άρχισαν και οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία από τον ερχόμενο μήνα θα μας καλημερίζει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το «Πρωινό Σου Κου» του ΑΝΤ1. Η νέα εκπομπή, που θα μεταδίδεται από τις 10.00 έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα βρεθεί απέναντι στα «Σπίτι μου σπιτάκι μου» του Alpha και «Στα καλά καθούμενα» του Ε.

Χτες έγινε η φωτογράφιση της ομάδας στο στούντιο του Θωμά Χρυσοχοΐδη, στον Κεραμεικό και η «Espresso» βρέθηκε στο backstage. Αν και το ραντεβού είχε οριστεί για τις 12.00, η Μαρία ήταν από τους πρώτους που έφτασαν μαζί με τον προσωπικό της στιλίστα προκειμένου να ετοιμαστεί και να ξεκινήσει το shooting. Λίγο αργότερα άρχισαν να καταφθάνουν στο στούντιο οι υπόλοιποι συντελεστές του πάνελ της, το οποίο θα αποτελείται από τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Γιώργο Δάσκαλο, Ελισσάβετ Κυρίτση, Φραν και Αννα Ζηρδέλη.

4rfawer 1Βροχή οι selfies

Τα πειράγματα και τα αστεία έδιναν κι έπαιρναν μπρος και πίσω από τον φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη, ενώ οι selfies έπεφταν βροχή! Η Μαρία φυσικά συμμετείχε στο πάρτι που… στήθηκε, ενώ φαίνεται πως έχει βρει ήδη τους κώδικες επικοινωνίας με την ομάδα της.

Οσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Πρωινό Σου Κου»; Οι πληροφορίες μιλούν για το Σάββατο 9 Μαΐου, ωστόσο παρουσιάστρια, συνεργάτες και παραγωγή θα πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι όλα έτοιμα -ανάμεσα σε αυτά και το πλατό της εκπομπής- τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Στην περίπτωση που οι υπεύθυνοι κρίνουν πως απαιτείται κι άλλος χρόνος, τότε η πρεμιέρα ενδέχεται να πάρει μία εβδομάδα αναβολή και το νέο μαγκαζίνο να αρχίσει να μεταδίδεται στις 15 Μαΐου.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η πρώτη σύσκεψη όλων των συνεργατών, ώστε να συζητηθούν η θεματολογία και ο ρόλος του καθενός στην εκπομπή. Η Μαρία, που έκανε την ανακοίνωση για το «Πρωινό Σου Κου» στα προχθεσινά «Καρντάσιανς», είναι ενθουσιασμένη με το νέο της project. Αλλωστε γνωρίζει πολύ καλά την πρωινή ζώνη, αφού είναι εκείνη που την καθιέρωσε τηλεοπτικά.

Τεριάννα Παππά  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...