Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Ο «υπαστυνόμος» σε νέα επεισόδια

Ο Χάτσι είναι ο γερμανικός ποιμενικός που υποδύεται τον Ρεξ (με άκρως επαγγελματικό τρόπο) στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Στα πλατό έχει επιστρέψει ο «Υπαστυνόμος Ρεξ». Ο πιο δημοφιλής γερμανικός ποιμενικός στην Ευρώπη βρίσκεται και πάλι μπροστά στις κάμερες για τα γυρίσματα του νέου κύκλου επεισοδίων της δωδέκατης σεζόν. Το κλίμα στα πλατό της γνωστής αστυνομικής σειράς είναι χαλαρό και φιλικό, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα απαιτούν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και επαγγελματισμό.

Παρά το σύντομο διάστημα που υπήρχε για την προετοιμασία του τηλεοπτικού Ρεξ, όλα κυλούν ρολόι. Οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από αυστριακά σε ιταλικά χέρια, αποδίδουν το άρτιο αποτέλεσμα στον Ιταλό εκπαιδευτή ζώων Μάσιμο Πέρλα. «Ο Μάσιμο ξέρει να κάνει τον σκύλο να νιώθει άνετα. Κατάφερε να τον εκπαιδεύσει πολύ σύντομα, επιτρέποντάς μας έτσι να γυρίζουμε χωρίς διαλείμματα τις σκηνές» εξήγησε ο Μάρκο Μαστροτζάκομο, ο άνθρωπος που έχει το γενικό πρόσταγμα στα πλατό και συντονίζει περίπου εξήντα άτομα (ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ηλεκτρολόγους, φροντιστές ήχους, μακιγέρ και κομμωτές) και φυσικά έναν σκύλο!

Σε αυτό τον κύκλο επεισοδίων, τον πρωταγωνιστικό… τετράποδο ρόλο έχει ο Χάτσι. Είναι ένας εξαιρετικός αρσενικός γερμανικός ποιμενικός, από εκτροφείο της βόρειας Ιταλίας. Οπως αποκαλύπτει ο εκπαιδευτής Πέρλα, γνώρισε τον τηλεοπτικό Ρεξ πριν από δύο χρόνια: «Βρισκόμουν στη Διεθνή Εκθεση Σκύλων στη Γένοβα και έψαχνα επί τούτου έναν σκύλο για τη σειρά. Ο Χάτσι ήταν τέλειος: πολύ όμορφος, έντονο βλέμμα, ζωηρό πρόσωπο». Χωρίς δεύτερη σκέψη τον επέλεξε και πολύ γρήγορα τον ανέδειξε σε έναν τετράποδο… αστέρα. Σήμερα ο τρίχρονος Χάτσι ζει με τον εκπαιδευτή του και άλλα οκτώ σκυλιά.

Στα δεκαέξι χρόνια της σειράς «Υπαστυνόμος Ρεξ» οι παραγωγοί έχουν αλλάξει πολλά σκυλιά και εκπαιδευτές. «Χρειάζεται αρκετός χρόνος συνήθως για να χτιστεί η σωστή επικοινωνία με το ζώο, όμως με τον Χάτσι τα αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως» δήλωσε ο Πέρλα, εξηγώντας ότι ο τετράποδος πρωταγωνιστής δεν σνομπάρει τους συναδέλφους του. «Είναι ευχάριστος με όλη την ομάδα, παίζει με όλους τους ηθοποιούς και έτσι τα γυρίσματα ολοκληρώνονται με φυσικό τρόπο».

Οσο για το πώς καταφέρνει ο τηλεοπτικός Ρεξ να πηδάει μέσα από παράθυρα με γυάλινα τζάμια; «Το μυστικό κρύβεται στα ίδια τα τζάμια, τα οποία είναι φτιαγμένα από κόκκους ζάχαρης!» αποκάλυψε ο Ιταλός εκπαιδευτής, ο οποίος ήρθε να αντικαταστήσει την Αμερικανίδα Τερέζα Αν Μίλερ που εκπαίδευσε για πολλές σεζόν τον «Υπαστυνόμο Ρεξ». Στο παρελθόν η Μίλερ είχε εκπαιδεύσει ζώα για πολλές χολιγουντιανές ταινίες, όπως «Φονικό όπλο», «Χορεύοντας με τους λύκους», «Μπετόβεν», αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως «Νοικοκυρές σε απόγνωση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...