Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό…

ΚΡΙΟΣ: Αυτοσχεδιάστε σε καθετί απρόβλεπτο που σας αποδιοργανώνει. Με την εσωστρέφεια και τον φόβο δεν θα πετύχετε τίποτε παραπάνω από την αυτολύπηση, οπότε πάρτε δυναμικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να ξεχάσετε και να αποβάλετε από πάνω σας καταστάσεις που σας πόνεσαν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούργια πηγή εσόδων μπορεί να σας βγάλει από κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό διευθετήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τακτοποιήστε το γρηγορότερο ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας. Από το να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως με σκέψη και όχι με δράση πραγματοποιείται η φυγή σας από διάφορες καταστάσεις. Αντιστρέψτε λίγο τη συνήθειά σας και αποδράστε έστω και λίγο για να αλλάξετε παραστάσεις. Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να σας κουράσουν οι πολλές μετακινήσεις, αλλά μην αρνηθείτε οτιδήποτε θεωρείτε πως μπορεί να είναι υπερβολικό για να το κάνετε τη δεδομένη στιγμή. Περάστε τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, χωρίς να αποφεύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν κάτι καλό.

ΛΕΩΝ: Η ροή των γεγονότων δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή εσείς το θέλετε, αλλά χρειάζεται να δώσετε αρκετές μάχες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Φτιάξτε τη δική σας πραγματικότητα εμπιστευόμενοι και το ένστικτό σας. Επιτρέψτε στον ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά, δίχως να ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ένταση και ο εκνευρισμός γύρω σας θα δίνουν και θα παίρνουν. Δώστε την ανάλογη σημασία για κάτι που θέλετε πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την επιθετικότητά σας. Δηλώστε τα όρια που έχετε για αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν λόγο.

ΖΥΓΟΣ: Ενα καινούργιο ξεκίνημα θα σας δώσει το κίνητρο για να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος. Νιώστε πιο ελεύθεροι και δείτε την καθημερινότητά σας πιο αισιόδοξα. Για να αποφύγετε τη ρήξη με κάποιους φίλους σας, ρίξτε τους τόνους σε μια συζήτηση μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε τον εαυτό σας αν θέλετε να σας βοηθήσουν και οι άλλοι. Οταν νιώσετε στριμωγμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού ήδη έχετε διαπιστώσει πως όταν η ευτυχία φτάσει σε ένα ορισμένο ύψος, αρχίζει την καθοδική πορεία, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις, προτού κάνετε οτιδήποτε. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν και μη γίνετε αποδέκτης αρνητικών επιρροών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργήστε με προθυμία αλλά και με προσεκτικές κινήσεις, γιατί όποιος παίρνει προληπτικά μέτρα είναι σε καλύτερη θέση από αυτόν που είναι τολμηρός. Αλλάξτε απόψεις εάν αυτό πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο και μην εμμένετε σε ό,τι δεν σας συμφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμυστηρευτείτε τα μυστικά σας σε λίγους και εκλεκτούς. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα στους πάντες, γιατί αν βρεθείτε εκτεθειμένοι, δεν θα φταίνε οι άλλοι. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά με την εφαρμογή τους, τολμήστε τις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον στο τέλος η μόνη γνώμη που επικρατεί και μάλιστα τίθεται και σε εφαρμογή είναι η δική σας, μη θέλετε μονίμως να ακούτε πολλές γνώμες από παντού. Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας δε θα λείπουν, αλλά μην το παίρνετε κατάκαρδα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...