Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Κέιτ Μπλάνσετ :”Δεν είχα ερωτικές σχέσεις με γυναίκες”

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της στο φεστιβάλ, διέψευσε ότι είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Κάννες, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διέψευσε ότι είχες ομοφυλοφιλικές σχέσεις

«Είχα στο παρελθόν πολλές φορές σχέσεις με γυναίκες». Αυτή ήταν η δήλωση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Κέιτ Μπλάνσετ, σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Variety», με την οποία προκάλεσε σάλο! H Αυστραλή σταρ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Carol» που αναφέρεται σε μια ιστορία λεσβιακής αγάπης . Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν πρόκειται για την πρώτη της λεσβιακή αισθηματική ιστορία εκείνη έδωσε μία αινιγματική απάντηση: «Στη μεγάλη οθόνη ή στη ζωή;”. «Είχατε σχέσεις με γυναίκες στο παρελθόν;», ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου με την Κέιτ Μπλάνσετ να απαντά: “Ναι, πολλές φορές”. Η ηθοποιός απέφυγε να επεκταθεί στο θέμα, τονίζοντας ότι αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της στο φεστιβάλ, διέψευσε ότι είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Η 46χρονη ηθοποιός, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας, είπε : «Αν είχα ερωτικές σχέσεις με γυναίκες; Η απάντηση είναι όχι». Στην συνέχεια, εξήγησε ότι όταν ο δημοσιογράφος της έκανε την επίμαχη ερώτηση, εκείνη απάντησε “Ναι. Πολλές φορές. Αλλά δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες». Σύμφωνα με την εκδοχή της Μπλάνσετ, η απάντηση της δεν δόθηκε ολοκληρωμένη στη δημοσιότητα με αποτέλεσμα να γίνει αυτή η παρανόηση.

Σχολίασε, μάλιστα, ότι «το 2015, η απάντηση (σε μία τέτοιου είδους ερώτηση) δεν θα έπρεπε να έχει σημασία” επισημαίνοντας ότι “σε 70 χώρες του κόσμου η ομοφυλοφιλία παραμένει παράνομη». Παρά την όποια πρόοδο, είπε, «ζούμε σε βαθιά συντηρητικούς καιρούς».

Η ταινία «Carol» του Τοντ Χέινς μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50. Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ « The Price of Salt» και αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας νεαρής υπαλλήλου μεγάλου καταστήματος του Μανχάταν και μιας πελάτισσας, ρόλο που στην ταινία κρατάει η Μπλάνσετ.

πηγή: protothema

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα