Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από άτομα που δεν γνωρίζετε το ποιόν τους και…

ΚΡΙΟΣ: Είναι απαραίτητο να ισορροπήσετε τις προσωπικές επιθυμίες σας με τα νέα δεδομένα της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έρθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας. Διαμάχες και εκνευρισμούς που δεν σας προσφέρουν τίποτα πρέπει και μπορείτε να τους να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο και επιδιώξτε να μείνετε μόνοι σας, ώστε να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει. Μερικές φορές η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από όσα σας κρατούν στάσιμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να πάρουν τα ηνία και να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Από την άλλη, λίγος ρομαντισμός δεν βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο στη διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων. Ισως αυτό που θα σας ξεκουράσει σήμερα είναι μια επίσκεψη σε έναν καλό φίλο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλάξτε την εμφάνισή σας για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Βελτιώστε τη μειωμένη ενέργεια και ζωτικότητα που έχετε το τελευταίο διάστημα με αυτοσυγκέντρωση.

ΛΕΩΝ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από άτομα που δεν γνωρίζετε το ποιόν τους και τις προθέσεις τους. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς όμως να εγκαταλείψετε την κοινωνική ζωή σας, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν οι άλλοι για να βελτιωθούν, καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας. Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σχέση σας και στην επικοινωνία που θα έχετε με τον σύντροφό σας. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή, άλλο τόσο και η αντοχή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και οι άλλοι πρέπει να είναι δικά σας αντίγραφα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο την παρουσία σας στη δική τους ζωή, οπότε είναι ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει να ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε λίγο φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό σας, γιατί μπορεί να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει σε λάθη τακτικής. Μια που η εξωτερική εμφάνισή σας είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική διάθεση και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σάς διακατέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περάστε τη σημερινή μέρα με έναν καλό φίλο σας για να διασκεδάσετε ή με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε. Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές υποθέσεις σας με τις προσωπικές σας. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν στραφείτε σε εναλλακτικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία κάποιων ατόμων από το περιβάλλον σας να σας βγάλει εκτός εαυτού. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε προς το παρόν να το αντιληφθείτε, το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε είναι ώρα να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά κάποια ζητήματα που σας απασχολούν και θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο και τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...