Γαμπρός τον Αύγουστο ο Γιαννιάς

Ο τραγουδιστής θα παντρευτεί στη Ρόδο την αγαπημένη του…

Μπορεί να του πήρε δώδεκα χρόνια να το αποφασίσει, ωστόσο ο Γιώργος Γιαννιάς σχεδιάζει έναν γάμο που θα αφήσει εποχή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παντρευτεί με την αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη στις 30 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Τζένη Τζιβεριώτη, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου «Rodos Palace», όπου θα ακολουθήσει αμέσως μετά το γαμήλιο γλέντι. Τις επόμενες μέρες η Ελευθερία πρόκειται να αρχίσει την αναζήτηση του νυφικού της και ο Γιώργος του γαμπριάτικου κοστουμιού του.

Οσο για την αναγγελία του γάμου τους; Δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό, όμως δεν την πήρε χαμπάρι κανείς. Η ώρα η καλή!

Δείτε τη φωτογραφία: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.