«Απόβαση» μπικίνι και VIPs στο νησί των ανέμων

Τα πρώτα πάρτι στις πιο χάι παραλίες, με τους τουρίστες του τριημέρου να ξεφαντώνουν

«Βούλιαξε» το νησί των ανέμων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την ώρα που η σκιά του Grexit έχει απλωθεί βαριά πάνω από τη χώρα μας, στον «πλανήτη» Μύκονος το γλέντι μόλις άρχισε. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η πρώτη μεγάλη αργία του καλοκαιριού σηματοδότησε την έναρξη των μεγάλων πάρτι στον Ορνό, στην Παράγκα και στο Καλό Λιβάδι. Παρά τη γενικότερη έλλειψη ρευστότητας, το χρήμα έρευσε άφθονο στο κοσμοπολίτικο νησί, η πληρότητα στα καταλύματα του οποίου άγγιξε το 99% από την περασμένη Παρασκευή έως χθες.

Ενα από τα μεγαλύτερα κοσμικά events που έγιναν φέτος εκεί ήταν τα εγκαίνια του μυκονιάτικου Buddha. Πρόκειται για το μοναδικό απ’ όλα τα Buddha Bars της υφηλίου που βρίσκεται σε παραλία, συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santa Marina», στον Ορνό. Τα εγκαίνιά του έγιναν το Σάββατο, με τα κοσμικά πλήθη της Μυκόνου να σπεύδουν κατά ορδές να απολαύσουν εκεί το ποτό τους. Στην παραλία Παράγκα άνοιξε το beach bar restaurant Scorpios, που θεωρείται ήδη από πολλούς το αντίπαλον δέος του Nammos. Το Σάββατο έγινε στο Solymar, στο Καλό Λιβάδι, ένα μεγάλο πάρτι, στο πλαίσιο του οποίου ο διάσημος dj Αλέξανδρος Χριστόπουλος παρουσίασε το καινούργιο CD του. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο ίδιο μέρος ο Γιώργος Σαμπάνης τραγουδώντας για τους fans του.

Δυνατό ήταν και το opening του κλαμπ Monarch, στην ίδια παραλία, το απόγευμα της Κυριακής. Το εν λόγω κλαμπ διακόσμησε η Σίσσυ Φειδά, ενώ στο πάρτι των εγκαινίων του εμφανίστηκαν ως guest stars το συγκρότημα Μέλισσες και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία έδωσε ρεσιτάλ επί σκηνής με τον αισθησιακό χορό της.

Ηλία Μαραβέγια
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.