Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σούσι και XBox 360 για το «κακό παιδί» της ποπ

Οι απαιτήσεις του Robbie Williams πριν ανέβει στη σκηνή του Terra Vibe για συναυλία υπερθέαμα

Είναι το «κακό παιδί» της ποπ, στα 40 του έχει ζήσει την απόλυτη δόξα και αποθέωση, την «πτώση» εξαιτίας των καταχρήσεων, αλλά και την πατρότητα, αφού πλέον είναι μπαμπάς και σύζυγος, αφήνοντας πίσω του τον ατίθασο άνδρα που γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

4rwq3e5t 2Σε δύο εβδομάδες, στις 20 Ιουνίου, ο Robbie Williams θα ανεβεί στη σκηνή του Terra Vibe, στη Μαλακάσα, δίνοντας το σύνθημα για ένα ξέφρενο ποπ πάρτι. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει μαζί με τους Ελληνες φαν του τόσο την επιστροφή του στην ενεργό δράση όσο και τα 20 χρόνια του Rockwave Festival.

Βέβαια, όπως και πολύ άλλοι σταρ, προτίμησε να έρθει στη χώρα μας όχι ακριβώς στην πλήρη… άνθησή του, ελπίζουμε ωστόσο το θέαμα να μας αποζημιώσει. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού, αν κρίνουμε από τις συναυλίες που έχει ήδη δώσει στο πλαίσιο της tour 4rwq3e5t 6με τίτλο «Let me entertain you», το show είναι εντυπωσιακό. Οθόνες led και οπτικά εφέ δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ ο σούπερ σταρ με το καλογυμνασμένο κορμί δίνει one man show αλλάζοντας αρκετά κοστούμια, ανάμεσα στα οποία υπάρχει και μια… φούστα!

Στα μισά του live ο Robbie ανεβάζει στη σκηνή μια κοπέλα από το κοινό και με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι δυο τους φαίνονται να ερωτοτροπούν. Το κοινό θα δει μόνο τα προσωπά τους , ενώ τα σώματά τους βρίσκονται πίσω από μια οθόνη που αρχίζει να προβάλλει τρυφερές σκηνές πάνω σε ένα κρεβάτι. Ποια θα είναι άραγε η τυχερή Ελληνίδα 4rwq3e5t 1που θα βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τον Βρετανό καλλιτέχνη;

Ως γνήσιος σταρ πάντως, έχει αποστείλει ήδη τις απαιτήσεις του στην εταιρία παραγωγής του Rockwave, οι οποίες -εδώ που τα λέμε- ταιριάζουν απόλυτα με την προσωπικότητά του. Αν και το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο θα καταλύσει κρατείται ακόμη μυστικό, η «Espresso» έψαξε και βρήκε λεπτομέρειες που αφορούν το καμαρίνι του. Ο Robbie έχει ζητήσει έναν αναπαυτικό καναπέ, μια μεγάλη πολυθρόνα και χαλιά σε τόνους του μοβ και της μόκας, προκειμένου να ταιριάζουν με τα διακοσμητικά αντικείμενα που θα φέρει μαζί του. 4rwq3e5t 3Επίσης, θέλει να υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου -κέντιες και μικροί φοίνικες-, φωτισμός που να αυξομειώνεται, ένας μεγάλος καθρέφτης, ψυγείο με γυάλινη πόρτα, ένα XΒox 360, μια τεράστια τηλεόραση και ηχεία για το κινητό του.

Πολλά μπουκάλια νερό

Οσον αφορά τη διατροφή του, ο «άτακτος» Robbie έχει ζητήσει γάλα, άσπρο ψάρι ή σολομό, λαχανικά, σούσι, καστανό ρύζι, δημητριακά από κινόα ή ντίνκελ, τσίχλες και πολλά μπουκάλια νερό.

Να πούμε ότι σύμφωνα με το setlist που παρουσίασε σε Μαδρίτη και Βαρκελόνη, εκτός από δικές του επιτυχίες -ποπ και τζαζ- θα ακούσουμε και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων το «We will rock you» και το «Bohemian Rhapsody» των Queen και το «I love Rock ‘n’ Roll» της Joan Jett.

4rwq3e5t 4Live μπροστά σε 50.000 φαν

Από τη στιγμή που άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του live του Robbie Williams ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Terra Vibe στις 20 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη (να φτάσει ακόμη και τα 50.000 άτομα), ενώ τα VIP εισιτήρια κοντεύουν να εξαντληθούν. Οσοι δεν έχουν προμηθευτεί το δικό τους, καλό θα ήταν να βιαστούν, αφού δεν αποκλείεται οι… αργοπορημένοι να μείνουν με τη χαρά.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...