Αναστάτωση προκλήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Ιερά Οδό, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν φορτηγό έπεσε σε φρεάτιο, προκαλώντας σοβαρή φθορά στο οδόστρωμα.
Από το περιστατικό δημιουργήθηκε τρύπα έκτασης περίπου ενός τετραγωνικού μέτρου, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί άμεσα η παρέμβαση της Τροχαίας και των αρμόδιων συνεργείων. Το συμβάν σημειώθηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Κηφισού. Για λόγους ασφαλείας, η Τροχαία προχώρησε σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και εκτροπή των οχημάτων, αρχικά από το ύψος της οδού Νάξου και στη συνέχεια από τη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Μαρκόνι.
Στο σημείο έφθασαν συνεργεία προκειμένου να ανασύρουν το φορτηγό και να αποκαταστήσουν τις συνθήκες ασφαλούς διέλευσης. Το όχημα απομακρύνθηκε τελικά λίγο μετά τις 06:00 το πρωί. Παρά την απομάκρυνση του φορτηγού, το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, καθώς μία λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει κλειστή λόγω της τρύπας στο οδόστρωμα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









