Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Μαρία Μενούνος: «Παραλίγο να πεθάνω» – Η σοκαριστική αποκάλυψη για τη μάχη με τον διαβήτη

24/09/2026 - 21:37 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Μια προσωπική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει καθημερινά με τον διαβήτη τύπου 1 έκανε η Μαρία Μενούνος μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η 48χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τη διαχείριση της πάθησής της, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ιδιαίτερα τρομακτική κατάσταση.

Τα προβλήματα με την ινσουλίνη και τον εξοπλισμό

Η Μαρία Μενούνος περιέγραψε στους διαδικτυακούς της ακολούθους ένα περιστατικό που συνέβη την ώρα που ετοιμαζόταν να φάει.

«Δεν παραπονιέμαι πολύ για όλα τα θέματα υγείας, αλλά αυτά τα πράγματα για τον διαβήτη τύπου 1 δεν είναι ευχάριστο», ανέφερε, εξηγώντας πως έσπασε το στυλό ινσουλίνης της, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε πρόβλημα και η εφεδρική βελόνα της.

«Αλήθεια; Αστειεύεσαι σωστά;», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφίες από τις συσκευασίες που είχαν υποστεί ζημιά.

Το πρόβλημα του πατέρα της

Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο πιεστική, καθώς την ίδια στιγμή η ίδια περίμενε στο τηλέφωνο με εταιρεία ιατρικών προμηθειών προκειμένου να βρει αντικαταστάτη για τον εγχυτήρα της.

Παράλληλα, όπως ανέφερε, πρόβλημα με τον διαβήτη αντιμετώπισε και ο πατέρας της, ο οποίος επίσης έχει διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1.

«Συνεχίστε με τη Medtronic για να πάρετε έναν αντικαταστάτη και τώρα οι ειδοποιήσεις cgm [συνεχής παρακολούθηση γλυκόζης] του μπαμπά σβήνουν», έγραψε.

Η ίδια θέλησε να υπογραμμίσει πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η καθημερινότητα με την πάθηση, σημειώνοντας: «Ο διαβήτης μπορεί να είναι πολύ, πολύ αγχωτικός και τρομακτικός».

«Παραλίγο να πεθάνω τις προάλλες στον ύπνο μου»

Στη συνέχεια, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ένα περιστατικό που, όπως είπε, την έκανε να ανησυχήσει ακόμη περισσότερο.

«Παραλίγο να πεθάνω τις προάλλες στον ύπνο μου, οπότε το έχω ξεπεράσει λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό, περιοριζόμενη να περιγράψει μέσα από την ανάρτησή της το άγχος και τον φόβο που μπορεί να προκαλέσει η διαχείριση του διαβήτη στην καθημερινότητα.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.