Ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα φέρεται να έχει προκύψει ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, με το ποσό της διαφοράς να υπολογίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ 200.000 και 300.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει εξωδικαστική διευθέτηση.
Ο δικηγόρος της Άννας Βίσση, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επιβεβαίωσε στο protothema.gr ότι υπάρχει οικονομικό θέμα, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως οι σχέσεις των δύο καλλιτεχνών παραμένουν καλές.
«Οι σχέσεις της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα είναι καλές και εξελίσσεται ένας καλόπιστος διάλογος ανάμεσά τους σε θέματα οικονομικής φύσεως», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος διέψευσε ότι υπήρξε έντονο επεισόδιο μεταξύ τους στο καμαρίνι της τραγουδίστριας, μετά τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026.
Η οικονομική διαφορά και το εξώδικο
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο παρασκήνιο, η διαφωνία φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Νίκος Καρβέλας πληροφορήθηκε ότι δεν θα λάβει συγκεκριμένο ποσό που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε συμφωνηθεί.
Την ίδια ώρα, συζητήθηκε έντονα και η παρουσία του συνθέτη στη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ. Σε αντίθεση με τις δύο εμφανίσεις της στο Καλλιμάρμαρο, όπου η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί εκτενώς στον Καρβέλα και τον είχε καλέσει στη σκηνή, αυτή τη φορά έκανε αναφορά σε εκείνον για περίπου δύο λεπτά.
Το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί λύση χωρίς να οδηγηθεί η υπόθεση σε δικαστική διαμάχη, καθώς οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνδέσει για δεκαετίες τις ζωές και την καλλιτεχνική τους πορεία.
Σε ό,τι αφορά, πάντως, την πληροφορία ότι ο Νίκος Καρβέλας απέστειλε εξώδικο στην Άννα Βίσση, ζητώντας της να μην ερμηνεύει τα τραγούδια του μέχρι να λυθεί η οικονομική διαφορά, ο δικηγόρος της τραγουδίστριας είναι κατηγορηματικός.
«Ο κύριος Νίκος Καρβέλας ουδέποτε έστειλε εξώδικο στην Άννα Βίσση», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ
Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες και για την παρουσία του Νίκου Καρβέλα στη συναυλία της Άννας Βίσση. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο συνθέτης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μέχρι κάποια ώρα, ενώ άλλες υποστήριξαν ότι δεν πήγε τελικά στη συναυλία.
Μέχρι και την Παρασκευή, πάντως, ο Καρβέλας φέρεται να έδινε σχεδόν καθημερινά το «παρών» στις πρόβες της Άννας Βίσση, καταθέτοντας τη γνώμη του για τα τραγούδια και την μπάντα.
Το Σάββατο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν, ο συνθέτης φέρεται να πήγε στον χώρο μέχρι κάποια ώρα και να έγινε αντιληπτός από αρκετούς ανθρώπους. Άλλες πηγές, ωστόσο, επέμεναν ότι δεν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.
Στη συναυλία ήταν παρούσα η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου, μαζί με τον γιο της, καθώς και περίπου 300 καλεσμένοι του Καρβέλα. Ο ίδιος, πάντως, δεν καταγράφηκε από κάμερες ή φωτογράφους, όπως είχε συμβεί στις συναυλίες της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο.
Το οικονομικό ζήτημα που έχει προκύψει βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τις δύο πλευρές να αναζητούν εξωδικαστική λύση.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









