Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Εισβολή στο σπίτι της… Βάσιας Τριφύλλη

Η κωμική ηθοποιός ζει εδώ και είκοσι πέντε χρόνια σε μια φίνα μεζονέτα στο Παγκράτι!

r3wq4rtwe 4Μια άνετη και πολύ φίνα μεζονέτα στο Παγκράτι είναι -εδώ και περίπου 25 χρόνια- το «καταφύγιο» της Βάσιας Τριφύλλη. Πρόκειται για το απόκτημα της σπουδαίας κωμικής ηθοποιού την εποχή της μεγάλης τηλεοπτικής δόξας της, όταν παρουσίαζε το θρυλικό «Ραντεβού στα τυφλά».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα μένει μαζί με τα δύο σκυλιά της, τον Λάκι και την Πούκι, αλλά και την οικιακή βοηθό της, την Ελπίδα από τη Βουλγαρία. Στον πάνω όροφο (βρίσκεται στην ταράτσα και συνδέεται με ξύλινη εσωτερική σκάλα) υπάρχει ένας ζεστός και διακριτικός χώρος με τζαμαρία που προσφέρει όμορφη θέα. Εκεί μένει η υιοθετημένη κόρη της, η Βερόνικα από τη Ρουμανία.

Με το που βγαίνεις από το ασανσέρ και κατευθύνεσαι στην εξώπορτα του σπιτιού της Βάσιας έρχεσαι σε επαφή με τον διάκοσμο στους τοίχους του διαδρόμου, ο οποίος σε προετοιμάζει ευχάριστα για την ιδιοκτήτριά του και τα… χόμπι της. Εκτός από δύο μεγάλα κάδρα με φωτογραφίες της ηθοποιού από χαρακτηριστικούς ρόλους της, είναι κρεμασμένη στον διάδρομο και μία πινακίδα που γράφει: «Οδός Μπιρίμπας». Μπαίνοντας r3wq4rtwe 5στο χολ σε υποδέχεται ένας ξύλινος μπάτλερ, ο οποίος στέκεται με ένα δίσκο στα χέρια του και ένα δοχείο που χρησιμεύει για κλειδοθήκη. Αυτός ο -πραγματικά εντυπωσιακός- «κύριος» βρίσκεται σε μια διακριτική γωνία του σπιτιού.

Εικόνες και σκίτσα

Από τη μια πλευρά, το βλέμμα κεντρίζουν οι εικόνες θρησκευτικού περιεχομένου. Από την άλλη, μια σειρά από σκίτσα που παριστάνουν τη Βάσια σε χαριτωμένες πόζες, τα οποία έχουν φτιάξει θαυμαστές της. Προχωρώντας στο σαλόνι (κυριαρχεί το λευκό στα έπιπλα αλλά και στους τοίχους) ξεχωρίζουν στα αριστερά οι βιβλιοθήκες με τα αγαπημένα βιβλία της πρωταγωνίστριας, διάφορα αντικείμενα (δώρα) που βρίσκονται σε περίοπτη θέση καθώς και το μπαρ της. Επίσης εδώ είναι τοποθετημένες μερικές αγαπημένες της φωτογραφίες, όπως αυτή με τους γονείς της αλλά και την ίδια με στιλ σεξοβόμβας στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της. Επίσης φωτογραφίες με τα αγαπημένα της αδέλφια και την κόρη της υπάρχουν και στον τοίχο, εκεί όπου βρίσκεται η τραπεζαρία (είναι επίσης σε λευκό χρώμα). Από ξύλο και σε στιλ παλιού σεκρετέρ -με μία βιενέζικη καρέκλα- είναι το γραφείο της, το οποίο ξεπροβάλλει επιβλητικά σε μια γωνία του χώρου και κοσμείται με βενετσιάνικες μάσκες πάνω σε ένα ταμπλό αλλά και στον τοίχο.

Οσο για το άνετο και καταπράσινο μπαλκόνι της, που είναι διακοσμημένο με ακροκέραμα ακόμη και με αληθινούς πίνακες ζωγραφικής, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το βρίσκεσαι εδώ, να πίνεις καφέ μαζί της και να σου διηγείται άγνωστες ιστορίες από τις ταινίες που γύρισε με τον… θεότρελο Θανάση Βέγγο και όχι μόνο. Η Βάσια Τριφύλλη -δικαιολογημένα τη χαρακτηρίζουν «την καλύτερη σουμπρέτα των τελευταίων σαράντα χρόνων στο ελληνικό θέατρο»- είναι πολύ περήφανη για το σπίτι της και κυρίως για το ότι βρίσκεται στο Παγκράτι, καθώς είναι φανατική Παγκρατιώτισσα.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...