Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, 2025

Άννα Χατζησοφιά: «Δεν περίμενα τον χαμό του αδερφού μου, ήταν αρκετά νέος...

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την απώλεια του αδελφού της.

«Ούτε την ξέρω την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ούτε θέλω να ξέρω. Έστειλαν αυτή...

Άστραψε και βρόντηξε κατά της Κίμπερλι Γκιλφόιλ ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του για εκείνη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τη «στόλισε» για τα καλά.

Οι Παρασκευές του Δεκεμβρίου στον Alpha γίνονται ακόμα πιο οικογενειακές!

Οι Παρασκευές του Δεκεμβρίου στον Alpha είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τηλεοπτική συνήθεια.

«Η γη της ελιάς»: Η Ασπασία ανυπομονεί να του φυτέψει τον κοριό

Η Βασιλική είναι έξαλλη από την κοροϊδία του Στέφανου και η Χάιδω την παρηγορεί λέγοντάς της πως απαλλάχτηκε από έναν ψεύτη

Η αστρολόγος & ο τραγουδιστής άλλαξαν βέρες!

Ζευγάρι και με τον… νόμο η αστρολόγος Βιργινία Λεούση με τον τραγουδιστή Μιχάλη Σεβαστό

Εκπληξη αγάπης στη Βιργινία Λεούση από τον σύντροφό της Μιχάλη Σεβαστό, οι οποίοι από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης είναι ζευγάρι και με τον… νόμο!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η γνωστή αστρολόγος και ο λαϊκός τραγουδιστής ύστερα από 6,5 χρόνια σχέσης αντάλλαξαν όρκους ζωής σε μια τελετή για δύο, παρουσία της συμβολαιογράφου Σωτηρίας Κασσαγιάννη – Κουζέλη, καθώς υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Το ευτυχές γεγονός συνοδεύτηκε από ένα πανάκριβο μονόπετρο, δώρο στη… νύφη από τον σύντροφό της και άφθονη παγωμένη σαμπάνια! «Η Βιργινία δεν γνώριζε τίποτα και είχα αγωνία να δω τις αντιδράσεις της. Είχα ετοιμάσει από μέρες τα χαρτιά και ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Χάρηκα που της άρεσε η έκπληξή μου. Μπορεί να γνωριστήκαμε αργά, αλλά η ευτυχία και η αγάπη χρόνια δεν μετρούν, αφού της υποσχέθηκα ότι έως τα βαθιά γεράματα θα είμαστε μαζί» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Σεβαστός.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στο γραφείο της αστρολόγου στον Πειραιά, όταν ο Μιχάλης την επισκέφθηκε ως πελάτης. «Οταν κοίταξα τον αστρολογικό χάρτη του κατάλαβα ότι αυτός ο άντρας θα έμενε στη ζωή μου. Είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο και εγώ ακριβώς το αντίθετο» αποκαλύπτει εκείνη. Ο τραγουδιστής από εκείνη την ημέρα τη σκεφτόταν συνεχώς. Επέστρεψε στην Αθήνα από το Λονδίνο όπου ζούσε και εργαζόταν για περισσότερο από 15 χρόνια και ύστερα από πολλές προσπάθειες κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί της τον Μάιο του 2009. Λίγο καιρό αργότερα έγιναν ζευγάρι.

Η Βιργινία Λεούση, που υπογράφει την αστρολογική στήλη της «Espresso», δηλώνει ευτυχισμένη. «Ο Μιχάλης είναι ένας καταπληκτικός άντρας, με ωραία φωνή, είναι art designer, διακοσμητής και καταπληκτικός σεφ. Τα παιδιά μου, Αντα και Τόλης, τον συμπαθούν, οπότε όλα είναι τέλεια!» δηλώνει. Το ζευγάρι θα περάσει τον μήνα του μέλιτος στο Ντουμπάι σε σουίτα του επτάστερου ξενοδοχείου «Emirates Palace», δώρο γάμου από Αραβα επιχειρηματία και πελάτη της αστρολόγου, ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα δεχτούν ευχές σε ένα μεγάλο πάρτι, με καλεσμένους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε έκπληκτη.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει γνωστή...

Η Κατερίνα Καινούργιου μπλόκαρε Γκουντάρα και Κάκκαβα και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους

Από φίλοι και συνεργάτες, ορκισμένοι εχθροί. H Kατερίνα μπλόκαρε...

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ φωτογραφήθηκε με τη δύο μηνών κορούλα του

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων το ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί με την κορούλα του.

Αυτός ο παρουσιαστής θα πάρει τη θέση της Καινούργιου όταν θα φύγει για να γεννήσει

Ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι στενός φίλος της Κατερίνας, τον οποίο δεν φοβάται να εμπιστευτεί, μάχιμος και μπορεί να κρατήσει το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας, το οποίο

Βασίλης Μπισμπίκης: Στην κινηματογραφική του πρεμιέρα με τη Βανδή και τους γονείς του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα».

Ηθοποιός από τη «Βέρα στο δεξί» και τα «Μαύρα μεσάνυχτα» εμπλεκόμενες στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Ποιος είναι ο Α.Π. που ήθελε να ιδρύσει κέντρο «ευ ζην» στα Γρεβενά με χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ