Επιασαν 57χρονο «Ιντιάνα Τζόουνς» στην Εδεσσα με αρχαία αντικείμενα

Η αγάπη για τα… αρχαία οδήγησε στα κρατητήρια έναν 57χρονο «Ιντιάνα Τζόουνς» στην Εδεσσα, ο οποίος είχε «οργώσει» τη βόρεια Ελλάδα αναζητώντας θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας! Το μυστικό του 57χρονου «πρόδωσε» στις Αρχές ένα αρχαίο χρυσό νόμισμα, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, έπειτα από δειγματοληπτικό έλεγχο των αστυνομικών της ΟΠΚΕ. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Εδεσσας, οι οποίοι παρέλαβαν τον ύποπτο και ανέλαβαν την προανάκριση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν αρχαία αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τρία χάλκινα νομίσματα, δύο δαχτυλίδια και τρία εξαρτήματα γυναικείας παραδοσιακής στολής. Παράλληλα εντοπίστηκαν και δύο πτυσσόμενα μαχαίρια με λάμες μήκους 0,9 εκατοστών.

Ο 57χρομος προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Εδεσσας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και παράνομη οπλοκατοχή. Τα αρχαία αντικείμενα εστάλησαν στην ΙΖ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων προκειμένου να εξεταστούν, να χρονολογηθούν και να εξακριβωθεί ο τόπος προέλευσής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»