Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Ο Νότης «τράβηξε» πιστόλι

Επιστολή-χείμαρρο για όσα διαδραματίζονται στην Κω με τους μετανάστες έστειλαν προς τις τοπικές Αρχές πολίτες της Κω, τους οποίους κινητοποίησε (όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα) ο Νότης Σφακιανάκης (φωτό)!Ο τραγουδιστής φαίνεται πως… «τράβηξε πιστόλι» και, σύμφωνα με το kostoday, κινητοποίησε τους νησιώτες προτρέποντάς τους να ζητήσουν εγγράφως επίλυση του προβλήματος. «Στους “βιαστές” των συνόρων μας και γενικώς της ζωής μας λέμε “όχι”!» γράφουν οι «”ελεύθεροι πολιορκημένοι” πολίτες της Κω».

Επικίνδυνη κατάσταση

Στην επιστολή (προς βουλευτές Δωδεκανήσου, περιφερειάρχη, έπαρχο Κω, δήμαρχο, αστυνομικό διευθυντή, λιμενάρχη κ.ά.) γίνεται λόγος για απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση: «Επιτρέψατε σε συνδυασμό με την κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στην πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων που με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορά μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας. Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί να είναι αναπόφευκτο), μία σπίθα θα είναι αρκετή για να δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θα είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!

»Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους για όσα έχουν συμβεί, ό,τι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό που κανείς δεν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους “λειτουργούς υπαλλήλους” του λαού να επιβάλλετε τη νομιμότητα, όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Ελληνα! Υ.Γ.: Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς και μόνον εσάς, διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι των περιστάσεων προστατεύοντας την πατρίδα μας».

 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα