«Μυρίζει» γάμος για την Ολγα!

Να τα, να τα! Δεν πρόλαβε να επανασυνδεθεί με τον αγαπημένο της Γιώργο Γιγουρτάκη η Ολγα Φαρμάκη κι…

Να τα, να τα! Δεν πρόλαβε να επανασυνδεθεί με τον αγαπημένο της Γιώργο Γιγουρτάκη η Ολγα Φαρμάκη κι έπιασε την ανθοδέσμη που πέταξε η Ελευθερία Παντελιδάκη, είδε και το όνομά της να σβήνεται από το νυφικό παπούτσι της φίλης της!

Η sexy fashion blogger ήταν καλεσμένη στον γάμο του Γιώργου Γιαννιά με το μοντέλο, προχθές στη Ρόδο, και φυσικά πήρε μέρος σε όλα τα έθιμα που σκοπό έχουν να… αποκαταστήσουν τις ανύπαντρες. Ετσι, όταν η Ελευθερία τής ανακοίνωσε ότι θα γράψει το όνομά της στο παπούτσι της, εκείνη δεν είπε «όχι», ενώ στήθηκε μαζί με τα άλλα κορίτσια περιμένοντας το πέταγμα του γαμήλιου μπουκέτου.

Και το Ολγάκι σημείωσε δύο στα δύo! Και την ανθοδέσμη έπιασε και το όνομά της σβήστηκε, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιώργος Γιγουρτάκης θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για μονόπετρο. «Νομίζω πως ήρθε η ώρα» έγραψε η Φαρμάκη στο Instagram, όπου ανάρτησε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει για μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο τα βρήκε ξανά και μάλιστα έκανε διακοπές στα Κουφονήσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...