Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Οργώνει» ο Μάουρο Σέρα τη Χαλκιδική

Ο πρώην άσος της Φόρμουλα 1 (χθες επισκέφθηκε το Αγιον Ορος) σχεδιάζει τη διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα γκολφ στο «Porto Karras», στον οποίο θα λάβει μέρος και ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Ο πρώην άσος της Φόρμουλα 1 (χθες επισκέφθηκε το Αγιον Ορος) σχεδιάζει τη διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα γκολφ στο «Porto Karras», στον οποίο θα λάβει μέρος και ο πρίγκιπας Αλβέρτος

Ερωτευμένος με την Ελλάδα δηλώνει ο Μάουρο Σέρα! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του στην κοσμοπολίτικη Μύκονο ο πρώην άσος της Φόρμουλα 1 και νυν πρεσβευτής της Εσθονίας στο πριγκιπάτο του Μονακό απολαμβάνει εδώ και μερικές ημέρες τις ομορφιές της Χαλκιδικής παρέα με τον καλό του φίλο Κώστα Μαστοράκη.

Οι δύο άντρες συνεργάζονται επί σειρά ετών στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα της A.S. Star Team For The Children, ο οποίος πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στο πλαίσιο του Grand Prix Monaco, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των διεθνών media. O Μάουρο, συνιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος στην εν λόγω ανθρωπιστική ομάδα, η οποία οργανώνει δράσεις στο πεδίο του αθλητισμού και τελεί υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου, κάνει σχέδια να οργανώσει επί ελληνικού εδάφους τη διεξαγωγή τουρνουά γκολφ της A.S. Star Team For The Children.

maoyro sera me alverto

Γι’ αυτόν τον λόγο ο ίδιος επισκέφθηκε μαζί με τον Κώστα Μαστοράκη (πρόεδρος της εταιρίας Know How) τις εγκαταστάσεις του πολυτελούς resort «Porto Karras» στη Χαλκιδική, ώστε να συζητήσει με τους ιθύνοντες το ενδεχόμενο να λάβει χώρα εκεί η φιλανθρωπική διοργάνωση, στην οποία θα λάβει μέρος παίζοντας γκολφ και ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος! Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο η ανακοίνωση της τοποθεσίας θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου στο Μόντε Κάρλο, όταν θα διεξαχθεί το αντίστοιχο τουρνουά γκολφ στο Μονακό.


Στη ΔΕΘ

Εκτός από τις επαφές για τις ανάγκες της Star Team For The Children πάντως, ο Μάουρο Σέρα είχε την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες να επισκεφθεί τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και να συναντηθεί με το νέο απόκτημα της ομάδας του ΠΑΟΚ, τον ποδοσφαιριστή Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, αφού ο τελευταίος αγωνιζόταν στο Μονακό. Οι δύο φίλοι έφαγαν μαζί στο «Μακεδονία Palace» και μετά ο Μάουρο Σέρα αναχώρησε για τη Χαλκιδική με τον Κώστα Μαστοράκη. Οπως πληροφορηθήκαμε, μόλις χθες επισκέφθηκαν το Αγιον Ορος, καθώς επιθυμία του πάλαι ποτέ άσου της Φόρμουλα 1 ήταν να βρεθεί στη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...