Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Εκλεισαν στη φυλακή τον πατέρα τους!

24χρονος Ιταλός ομολόγησε ότι το 2002 (μαζί με τον κατά δύο έτη μικρότερο αδερφό του) τον κατηγόρησαν ψευδώς για βιασμό για να κερδίσει την κηδεμονία τους η μητέρα τους

24χρονος Ιταλός ομολόγησε ότι το 2002 (μαζί με τον κατά δύο έτη μικρότερο αδερφό του) τον κατηγόρησαν ψευδώς για βιασμό για να κερδίσει την κηδεμονία τους η μητέρα τους

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Εστειλαν τον πατέρα τους στη φυλακή, λέγοντας ψέματα ότι ασελγούσε πάνω τους, επειδή τους το ζήτησε η μητέρα τους, προκειμένου να βγάλει το διαζύγιο υπέρ της. Τώρα, χρόνια αργότερα, το ένα από τα αδέρφια σπάει τη σιωπή του για να βγάλει τον 46χρονο πατέρα του από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Σαρδηνίας, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης εννέα ετών και δύο μηνών.
«Αυτό που εγώ και ο αδερφός μου καταθέσαμε για τον πατέρα μας ήταν ψέματα που μας ανάγκασε να πούμε η μητέρα μας. Ηθελε να τον διώξει και μας έπεισε να καταθέσουμε ότι μας βίαζε» εκμυστηρεύεται ο 24χρονος Γκαμπριέλε. Η ομολογία του έρχεται με καθυστέρηση 13 ετών.

Στην Μπρέσια

Το 2002 το 11χρονο τότε αγόρι και ο 9χρονος Μικέλε ήταν οι βασικοί κατήγοροι του πατέρα τους στο δικαστήριο της Μπρέσια, όπου κατοικούσε η οικογένεια.

Η δίκη αφορούσε τη σκληρή δικαστική διαμάχη των γονιών τους για την κηδεμονία τους. Η υπόθεση τράβηξε πολύ και η δίκη μεταφέρθηκε στο Οριστάνο της Σαρδηνίας, περιοχή καταγωγής της οικογένειας. Οι τρεις εμπειρογνώμονες που είχαν εξετάσει τα δύο αδέρφια αποφάνθηκαν ότι οι ιατρικές εξετάσεις δεν μπορούσαν να αποδείξουν με σιγουριά τον βιασμό. «Στα δικαστικά έγγραφα υπάρχουν μόνο τα λόγια δύο μικρών παιδιών και καμία άλλη απόδειξη εναντίον του πατέρα μου» επιμένει τώρα ο Γκαμπριέλε. Αυτό ήταν αρκετό για τους δικαστές για να τον καταδικάσουν σε φυλάκιση.

Το 2009, που εκδικαζόταν η έφεση που άσκησε ο πατέρας, ο 18χρονος τότε Γκαμπριέλε έγραψε όλη την αλήθεια σε κείμενο 42 σελίδων. Το έδωσε στους υπευθύνους του κοινωνικού ιδρύματος στο οποίο ζούσε, αλλά κανείς δεν το παρουσίασε στις δικαστικές Αρχές. Τώρα όμως το κείμενο και η ομολογία του νεαρού έχουν συμπεριληφθεί στην αίτηση αναψηλάφησης της δίκης που κατέθεσε ο δικηγόρος του 46χρονου Μασιμιλιάνο Μπαταλιόλα. Οπως λέει ο συνήγορος, αποτελούν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...