Αγώνας δρόμου για τη ζωή

Γυναίκες της showbiz στήριξαν την πρωτοβουλία υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Γυναίκες της showbiz στήριξαν την πρωτοβουλία υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού


Οι πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz έδωσαν ραντεβού στο Ζάππειο χθες το πρωί, για να συμμετάσχουν στον αγώνα Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Για έβδομη συνεχή χρονιά χιλιάδες γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά έτρεξαν στο κέντρο της Αθήνας διαδίδοντας το μήνυμα ότι «με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί», στηρίζοντας την προσπάθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Αλμα Ζωής.

Με τα Τ-shirts

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κλέλια Πανταζή, η Ελένη Πετρουλάκη, η Νικολέττα Ράλλη, η Αννα Πρέλεβιτς και πολλές άλλες πανέμορφες κυρίες φόρεσαν τα χαρακτηριστικά λευκά και ροζ μπλουζάκια και δεν παρέλειψαν να αναρτήσουν στα social media φωτογραφίες πριν από την έναρξη του αγώνα, τονίζοντας το μήνυμα της συμμετοχής τους.

Εκεί ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μάλιστα έτρεξε μαζί με την κόρη της Ελενα. Ενα πολύ γλυκό μήνυμα συνόδευε τη φωτογραφία τους που ανέβασε στο Instagram: «Τρέχω για τη μαμά μου, τρέχω για όσες γυναίκες αγαπώ, τρέχω για όλες τις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού. Τρέχω για τη ζωή!»

Ο αγώνας Race for the Cure διοργανώνεται εδώ και 31 χρόνια σε πάνω από 140 πόλεις παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...