Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (29.09.15)

Εκτός «The Voice», λέει, ο Αντώνης Ρέμος, αλλά η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης προσπαθούν να…

Εκτός «The Voice», λέει, ο Αντώνης Ρέμος (κεντρική φωτό), αλλά η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης προσπαθούν να τον μεταπείσουν; Μα, το μόνο που αξίζει στο τάλεντ σόου ήταν η επιτροπή -μια και οι νικητές ήταν πάντα οι πλέον αδιάφοροι-, θα μας τους κόψουν κι αυτούς; Και μετά, σου λέει, ομάδα που νικάει μην την αλλάζεις…

*

Η αυτοκαταστροφή των καναλιών είναι πια παροιμιώδης! Προγράμματα αψυχολόγητα, με πρόσωπα από αδιάφορα έως αντιπαθή. Αλλο το ξινός άνθρωπος, αλλά το σοβαρός, μωρέ παιδάκι μου!

*

Φέτος όμως σημειώνεται και η επιστροφή των ανθρώπων της τηλεόρασης που λέγαμε πως το κοινό τούς έχει ξεπεράσει. Μυθομανείς, κλεπτομανείς, κλινικές περιπτώσεις συνδρόμων μεγαλείου, εγωμανείς, διαδρομιστές, κακοί άνθρωποι, με λίγα λόγια, βρήκαν πάλι δουλίτσα…

*

… Κάποιες τηλεοπτικές δουλειές πια, δεν κάνουν εκπομπές, αλλά σύσταση συμμορίας, ενώ κατά περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε ψυχαγωγία ούτε ενημέρωση, αλλά εγκληματική ενέργεια!qwegewtwet 1

*

Στα λευκά, κούκλα, ήρεμη και χαλαρή η Ελένη Μενεγάκη (φωτό) στην πρεμιέρα της εκπομπής της μίλησε για τη χώρα και όλα όσα συμβαίνουν, δείχνοντας πως επικοινωνεί με τον κόσμο γύρω της και δεν ζει σε ένα εγωκεντρικό σύμπαν με επίκεντρο την ίδια, όπως άλλοι «συνάδελφοί της».

*

Η Μενεγάκη ήταν ο απολαυστικός εαυτός της όταν έσπαγε τα νεύρα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για την ταινία «Το κορίτσι απ’ τη Δανία», που αφορά τη ζωή της πρώτης διεμφυλικής γυναίκας στον κόσμο.

*

Την ίδια ώρα όμως απολαυστική ήταν και η Ναταλία Γερμανού σε μια συζήτηση με την Αντζελα Δημητρίου, η οποία είναι πάντα καταιγιστική, αυθόρμητη και σαρωτική! Καλύτερή της στιγμή; Οταν κατακεραύνωσε το διαδίκτυο διότι οι άνθρωποι δεν τηλεφωνιούνται πια, αλλά μιλούν μέσω facebook, άρα δεν έχουν ζωντανή επαφή! Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει από νούμερα τηλεθέασης κι αν μας αφορούν ως μη διαφημιστές, αλλά -αν μη τι άλλο- έχεις τα μεσημέρια να κάνεις ζάπινγκ!

*

Στο οίκο Βαλαβάνη Λάσκαρη ακούστηκε (ο ίδιος το διέψευσε) πως ετοίμασε την κομψή, αλλά όχι προκλητική και οικονομική τουαλέτα η Περιστέρα Μπαζιάνα, που συνόδευσε τον σύζυγό της στη δεξίωση στον Λευκό Οίκο. Μην ακούσω γκρίνιες! Ως σύζυγος πρωθυπουργού έπρεπε να φορά κάτι καλό, όχι να εμφανιστεί με αμπέχονο!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Και ένα νέο: o δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής, γνωστός μας και από τη δουλειά του στον ΣΚΑΪ, συνήλθε ύστερα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Σιδερένιος!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...