Ο Κλίντον έτρωγε ξύλο από τη Χίλαρι

Νέα βιβλία που κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες αποκαλύπτουν τι συνέβαινε μεταξύ τους

«Βαρύ χέρι» φέρεται ότι έχει η Χίλαρι Κλίντον, με τον Μπιλ να έχει πληρώσει ακριβά τόσο τον λεκέ στο Monicagate όσο και τα νεύρα της συζύγου του γενικότερα. Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος έχει βίαιο χαρακτήρα, τον οποίο εκδηλώνει με επανειλημμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του πρώην πλανητάρχη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
Β. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Στο βιβλίο «The Clintons’ War On Women», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου, ο σύμβουλος πολιτικών Ρότζερ Στόουν αναφέρει ότι η Χίλαρι «έχει δείρει τον Μπιλ, τον έχει χτυπήσει με σκληρά αντικείμενα και τον έχει γδάρει με τα νύχια της μέχρι που μάτωσε». Ο συγγραφέας υπόσχεται να αποκαλύψει τις επιθέσεις που έκαναν οι Κλίντον σε όσους στέκονταν εμπόδιο στο «εμμονικό κυνήγι τους για την εξουσία», αλλά και «κάτι άλλο», που θεωρεί ότι θα μπορούσε να εκτροχιάσει την πορεία της Χίλαρι προς τον προεδρικό θώκο.

Ξεσπάσματα

Τα βίαια ξεσπάσματα της Χίλαρι έχουν γίνει θέμα σειράς βιβλίων. Ο Κρίστοφερ Αντερσεν στο «American Evita: Hillary Clinton’s Path Τo Power» αναφέρει ότι έχει πετάξει στον Μπιλ βιβλία και τασάκι, τα οποία έβρισκαν πάντα τον στόχο τους. Μια φορά τον χτύπησε τόσο δυνατά στο πρόσωπο ώστε το σημάδι ήταν εμφανές στους μυστικούς πράκτορες. Οδηγοί στις λιμουζίνες με τις οποίες μετακινούνταν το προεδρικό ζεύγος ανέφεραν ότι τσακώνονταν μέσα στο όχημα και του πετούσε φακέλους, σημειωματάρια ή κλειδιά αυτοκινήτου.

Η Γκέιλ Σίχι στο βιβλίο «Hillary’s Choice» καταγράφει τη μαρτυρία της γραμματέως Τύπου του Λευκού Οίκου, Ντι Ντι Μάγιερς, η οποία τον είδε με βαθιά γρατσουνιά στον λαιμό έπειτα από τσακωμό, ενώ αποκαλύπτει ότι η πρώην πρώτη κυρία εξοργιζόταν με τους συνεργάτες της όταν διαφωνούσαν μαζί της, τους εξευτέλιζε και γινόταν εκδικητική.

Ο δημοσιογράφος Εντ Κλάιν στο νέο του βιβλίο «Unlikeable» ισχυρίζεται ότι η Χίλαρι έριξε κάτω από τα νεύρα της κάμερα στην οποία εξασκούνταν με τον εκπαιδευτή της, για να φαίνεται πιο συμπαθής. Αλλα βιβλία αναφέρουν ότι φερόταν άσχημα στο προσωπικό και στους μυστικούς πράκτορες. Στο «Unlimited Access» ο πράκτορας του FBI Γκάρι Αλντριντζ αναφέρει ότι τον έβρισε όταν είχε νεύρα, ενώ ο πρώην πράκτορας Ντάν Εμετ στη νέα έκδοση του βιβλίου του «Within Arm’s Length» γράφει ότι δεν την άκουσε ποτέ να λέει «ευχαριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...