Βίασαν στο ψυχιατρείο τον Ολλανδό κλόουν

Στο ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού θα εκτίσει την ποινή των 10 ετών και τεσσάρων μηνών στην οποία καταδικάστηκε ο 22χρονος Ολλανδός ανιματέρ που είχε μαχαιρώσει 22 φορές 12χρονο Ρώσο πριν από δυόμισι χρόνια στη Χερσόνησο

Στο ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού θα εκτίσει την ποινή των 10 ετών και τεσσάρων μηνών στην οποία καταδικάστηκε ο 22χρονος Ολλανδός ανιματέρ που είχε μαχαιρώσει 22 φορές 12χρονο Ρώσο πριν από δυόμισι χρόνια στη Χερσόνησο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο και να μεταφερθεί στο Δαφνί, αν και είχε καταγγείλει ότι στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού έπεσε επανειλημμένως θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού από δύο Πακιστανούς!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Ο νεαρός Cirino Fernando Benjamin Schrijver καταδικάστηκε και από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης σε κάθειρξη 10 ετών και τεσσάρων μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η πρωτόδικη καταδίκη του προέβλεπε εγκλεισμό σε ψυχιατρείο για 11 χρόνια. Στην απολογία του αποκάλυψε ότι πέρυσι στο ψυχιατρείο έπεσε θύμα κακοποίησης από δύο Πακιστανούς κρατουμένους, που έχουν απολυθεί. Σε ερώτηση της Εισαγγελίας για τους ισχυρισμούς του, οι συνήγοροί του υποστήριξαν πως έχουν υποβληθεί καταγγελίες, έγινε προκαταρκτική αυτεπάγγελτα και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Υπέβαλα αίτημα να αρθεί ο εγκλεισμός και να εκτίσει ποινή κάθειρξης, προκειμένου να εμπίπτει στις ευεργετικές διατάξεις, κάτι που έγινε δεκτό» εξήγησε στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού Ολλανδού, Σπύρος Δημητρίου και πρόσθεσε: «Η υπεράσπιση ζητεί συγγνώμη άλλη μία φορά από το θύμα. Θεωρεί ότι όλα έγιναν από κακή συγκυρία και ζητεί από την Πολιτεία μέριμνα για τον δράστη, ο οποίος είναι αυτιστικός και δεν μπορεί να σωφρονιστεί και να λογοδοτήσει ποινικά».

Η πάθηση

Στη δίκη, εκτός από τη μητέρα που περιέγραψε τις τραγικές στιγμές ως τη στιγμή που εντοπίστηκε ζωντανός ο μοναχογιός της, κατέθεσε ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τον 22χρονο, για τον οποίο επισήμανε ότι και σήμερα είναι επικίνδυνος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αυτισμού και δεν μπορεί να κατανοήσει συναισθήματα. Μάλιστα, σημείωσε ότι η πάθησή του εντάσσεται στα γνήσια ψυχικά νοσήματα.

Ο Cirino δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του παιδιού, που είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο άτυχος Νικίτα αδυνατεί να κινήσει τα πόδια του και όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του Εκατερίνα σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να σταθεί όρθιος.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ της 14ης Μαΐου 2013, όταν το παιδί (λίγο καιρό πριν είχε χάσει τον πατέρα του) έχασε το laptop και το κινητό του από τον χώρο εκδηλώσεων ξενοδοχείου στον Ανισαρά Χερσονήσου, όπου παραθέριζε με τη μητέρα του. Γρήγορα εντόπισε τον ανιματέρ με τα κλοπιμαία και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Ολλανδός, προκειμένου να κλείσει το στόμα του 12χρονου και να μην τον καταγγείλει για κλοπή, τον είχε παρασύρει στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης, όπου τον τραυμάτισε σοβαρά με ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών στη σπονδυλική στήλη, στον θώρακα και το αριστερό χέρι.

Ο μικρός προσποιήθηκε τον νεκρό για να γλιτώσει και ο δράστης τον έσυρε πίσω από θάμνους, όπου τον εγκατέλειψε αβοήθητο και έζησε πέντε εφιαλτικές ώρες σε κρίσιμη κατάσταση, ώσπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς στις 2.30 τα ξημερώματα. «Ο Ολλανδός ανιματέρ μού το έκανε αυτό!» είχε καταφέρει να ψελλίσει το άτυχο αγγελούδι στους αστυνομικούς.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.