Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τον τρόπο να αναπτύξετε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Τα έξοδά σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν. Βρείτε χρόνο να απομακρυνθείτε από όσα σας καταπιέζουν και μη φορτώνεστε ευθύνες άλλων. Μην ξεχνάτε τις προσωπικές ανάγκες σας φροντίζοντας αυτές των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Κερδίστε τις εντυπώσεις επιστρατεύοντας τη γοητεία σας και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο. Εκφράστε τις βαθιές επιθυμίες σας και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση. Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τον τρόπο να αναπτύξετε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Τα έξοδά σας θα είναι αυξημένα σε πολλούς τομείς, παρότι δεν φταίτε εσείς γι’ αυτά αλλά οι συγκυρίες.

ΛΕΩΝ: Μη ρισκάρετε να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό χώρο σας και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας. Οι κοινωνικές συναναστροφές σας θα είναι πολλές και θα κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα, και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σχέδιά σας, ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρξει αναστάτωση στην καθημερινότητά σας από πολλές αιτίες, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε σε τάξη τα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν μπερδέματα. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμο τόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι αγώνας δρόμου και κάπου εκεί ξεχνάτε ότι έχετε προσωπική ζωή. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας. Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες, αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως μην το πάρετε πάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν. Λίγες φορές θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάζετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε για τα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες. Περιοριστείτε λοιπόν σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν, γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε πρόθυμοι να διεκπεραιώσετε ό,τι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα έχετε προετοιμαστεί καλά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...