Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Παγκόσμια Βίκυ χωρίς ρετούς

Η Κουλιανού πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της συλλογής άνοιξη – καλοκαίρι 2016 του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Γιάννη Καριτσιώτη

Ελαφρώς μακιγιαρισμένη από τα χέρια της Τζοάννας Στέλλας Παπαθανασίου και χωρίς καμία επεξεργασία στην εικόνα της, η Βίκυ Κουλιανού αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομορφιά της είναι σαν το καλό κρασί: όσο παλαιώνει τόσο πιο ωραία γίνεται. Το πρώην τοπ μόντελ επέστρεψε θριαμβευτικά ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της συλλογής για άνοιξη – καλοκαίρι 2016 του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Γιάννη Καριτσιώτη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Η Βίκυ, εντυπωσιακή στα πενήντα της χρόνια, ποζάρει με φόντο τα καταγάλανα νερά στην Ελιά Λακωνίας στη Μονεμβασιά. «Οταν σχεδίαζα τη συγκεκριμένη συλλογή, κατά έναν περίεργο τρόπο στο μυαλό μου είχα μόνο τη Βίκυ. Ετσι, όταν τελείωσα, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα όχι μόνο να συνεργαστώ μαζί της, αλλά να της ζητήσω να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας μου, που θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Το εντυπωσιακό είναι πως στη φωτογράφιση, που έγινε στους χώρους του df3wtert 5“Elea Mare”, δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία από τον Χάρη Δημολιάτη» εξηγεί στην «Espresso» ο διάσημος σχεδιαστής.

Η φωτογράφιση έγινε στις αρχές του περασμένου μήνα, καθώς τα ρούχα της καλοκαιρινής συλλογής είναι ήδη έτοιμα, με τις πρώτες παραγγελίες, όπως εξηγεί ο Γιάννης Καριτσιώτης, να έχουν φύγει για το εξωτερικό.

«Με τους ξένους δουλεύουμε εντελώς διαφορετι-κά. Ηδη σε όλες τις χώρες -Αμερική, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, Κουβέιτ- ξεκίνησαν οι εκπτώσεις, ενώ εδώ στην Ελλάδα το αγοραστικό ενδιαφέρον για τα χειμερινά κομμάτια δεν έχει κορυφωθεί καν. Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που εδώ και χρόνια έχω αναγκαστεί να απομακρυνθώ από την εγχώρια αγορά, με την οποία τώρα πια δεν μπορώ να συμβαδίσω με τίποτα, αφού εκεί που για μένα κάτι τελειώνει για τους άλλους δεν έχει ξεκινήσει. Τι να μου κάνει να συμμετέχω σε κάποια σόου μόδας, όταν οι άλλοι Ελληνες σχεδιαστές θα βρίσκονται μία σεζόν πίσω από μένα; Εκείνοι θα θέλουν να δείξουν ακόμα και τώρα χειμώνα, ενώ εγώ είμαι ήδη έτοιμος για το επόμενο καλοκαίρι» λέει ο designer.

Οι προτάσεις του Γιάννη Καριτσιώτη, εκτός από το ιδιαίτερο στιλ, ξεχωρίζουν και για την πολυμορφικότητά τους, αφού πολλά από τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν… καινούργια. «Ηθελα ρούχα πιο θεατρικά, που να ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους» λέει ο σχεδιαστής, δημιουργίες του οποίου βρίσκονται ακόμη και στην Καραϊβική! «Εχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο με συνεργάτες σε διάφορα σημεία του κόσμου. Ηδη 30 μαγαζιά έχουν στους χώρους τους ρούχα made in Greece κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θα μπορούσα να ζω και να δημιουργώ στο εξωτερικό, όμως εγώ εξακολουθώ να επιμένω να κάνω τη δουλειά μου στην Ελλάδα. Αυτό το δείχνω και μέσα από τις φωτογραφίσεις που κάνω».

Διαφήμιση στο εξωτερικό

Οπως μας λέει, ακόμη και τα photo shootings που κάνει για τις συλλογές του έχουν ως στόχο τη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκεται αντιμέτωπος με τη γραφειοκρατία.

«Στέλνουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό και δυστυχώς αυτό είναι κάτι που κάποιοι στενόμυαλοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Δεν γίνεται να έρχεται η Ναόμι Κάμπελ και να φωτογραφίζεται στο Σούνιο ή η Τζένιφερ Λόπεζ στην Ακρόπολη χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, κι εγώ, για να κάνω κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσω από χίλια κύματα κι από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, που δεν έχει τελειωμό. Αυτό πρέπει να αλλάξει!» καταλήγει ο designer.

Η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει με ρούχα του σχεδιαστή

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...