Πώς ομόρφυνε η Τζούλια!

Η Αλεξανδράτου μεταμορφώνεται στην καλλονή που εντυπωσίαζε το 2006

Η Αλεξανδράτου μεταμορφώνεται στην καλλονή που εντυπωσίαζε το 2006

Τον παλιό, καλό και όμορφο εαυτό της άρχισε να θυμίζει και πάλι η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το μοντέλο, που παντρεύτηκε πριν από περίπου δυόμισι χρόνια στη Βιένη με τον αγαπημένο της Κριστιάν Καρπόζηλο, άλλαξε το όνομά της σε… Ιουλία, έριξε «μαύρη πέτρα» στην Ελλάδα, αφού ζει πλέον μόνιμα στη Βιένη, και άρχισε να μεταμορφώνεται ξανά στην καλλονή την οποία γνωρίσαμε το 2006.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στην προσωπική σελίδα της στο facebook ήταν πραγματική έκπληξη, αφού μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι έχει πάρει βάρος, το πρόσωπό της έχει γλυκάνει και μοιάζει ελάχιστα πια με τη… μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη, όταν γύριζε ταινίες πορνό και αναστάτωνε την εγχώρια showbiz.

Πρόβες για μαμά;

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η πρώην σεξοβόμβα άρχισε μάλλον να κάνει πρόβες για… μαμά και ίσως η αύξηση του βάρους της να οφείλεται και σε μια πιθανή εγκυμοσύνη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, η αλλαγή της όμως προς το καλύτερο είναι εμφανής. Αλλωστε, δεν ήταν λίγα τα επικριτικά σχόλια που είχαν γραφτεί το καλοκαίρι, όταν η showwoman εθεάθη σε παραλία της Μυκόνου αρκετά αδυνατισμένη, με αρκετούς να αναρωτιούνται αν πάσχει από νευρική ανορεξία.

Οσο για τις γιορτινές μέρες; Η Ιουλία Καρπόζηλου τις πέρασε στη Γερμανία, χωρίς όμως τον σύζυγό της, αφού εκείνος έμεινε πίσω στη Βιένη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο bar-restaurant το οποίο διευθύνει. Ομως, κι εκείνη δεν βρέθηκε στη Γερμανία αποκλειστικά για διασκέδαση, αλλά και για να εμφανιστεί σε χριστουγεννιάτικο πάρτι που γινόταν σε μεγάλο κλαμπ στο Ανόβερο. Κι αυτό γιατί εξακολουθεί να κάνει guest εμφανίσεις με τραγούδι και χορό σε διάφορα events, τα οποία γίνονται σε γνωστά μαγαζιά του εξωτερικού.

Απόφασή της, άλλωστε, είναι να μείνει μακριά από τα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ έχει αποκλείσει και τις εμφανίσεις σε clubs της χώρας μας. Τη μόνη περίοδο που μπορεί να συναντήσει κανείς εκείνη και τον σύζυγό της στα… πάτρια εδάφη είναι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό