Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Ο ερημίτης (ξανα)βρήκε τον έρωτα

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, που κάνει πια επιλεκτικές εμφανίσεις, συγκατοικεί στο Πήλιο με την νέα του αγαπημένη, Ολγα

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, που κάνει πια επιλεκτικές εμφανίσεις, συγκατοικεί στο Πήλιο με την νέα του αγαπημένη, Ολγα

Τα όρη και τα άγρια βουνά πήρε πάλι ο Γιώργος Σεϊταρίδης, που επέστρεψε στο Πήλιο, στην αγροτιά και στα μελίσσια του, αλλά αυτή τη φορά με τη νέα αγαπημένη του, την Ολγα Θανασιά.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ηθοποιός, που πήρε τη θέση της Αποστολίας Ζώης στην καρδιά αλλά και στο κρεβάτι του πρωταγωνιστή, έχει πολλά κοινά με 4 31τον σύντροφό της, κυρίως την αγάπη της για την υποκριτική κι ας ξεκίνησε ως δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τη σχέση του και δεν αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί πριν από λίγο καιρό στην επίσημη πρεμιέρα του Σεϊταρίδη στην παράσταση «Μικρές ιστορίες φόνων» στο θέατρο Vault. Εξάλλου συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, πότε αγκαλιασμένοι, πότε στο αυτοκίνητο, στο δάσος, στο χωριό Μούρεσι Πηλίου, εκεί όπου ζουν μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Εκείνος την ξεναγεί στις ομορφιές του βουνού και ασχολείται με τα μελίσσια του, κι εκείνη απολαμβάνει τη φύση και διαφημίζει κάποια από τα προϊόντα ομορφιάς του αγαπημένου της. Μια ιδιαίτερη μάλιστα σειρά φέρει το όνομά του.

Ο κύριος «Περιστερόπουλος» των «Singles 2» αντάλλαξε πριν από λίγα χρόνια την αναγνωρισιμότητά του, τα κοσμικά πάρτι, τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις με τις αγροτικές ασχολίες, και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή μακριά από την Αθήνα. Μπορεί να άρχισε καριέρα ηθοποιού από την παρότρυνση μιας φίλης του αστρολόγου, ωστόσο τον κέρδισε η ζωή στη φύση.

Μπλοκάρισμα ενέργειας

2 187«Υπάρχει παντού στην Αθήνα μια porca miseria κι ένα περίεργο μπλοκάρισμα ενέργειας, ενώ αν βγεις λίγο πιο έξω, το οξυγόνο εισβάλλει μέχρι και στην ψυχή σου. Ξυπνάω, κατεβαίνω στον κήπο μου, χαζεύω τα δέντρα μου, ρίχνω μια κλεφτή ματιά στη σοδειά μου κι αισθάνομαι άλλος άνθρωπος» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του.

Οσο για την αγαπημένη του Ολγα Θανασιά, φαίνεται να έχει παραδοθεί στον έρωτά της, αφού ακολουθεί τον οικολόγο πρωταγωνιστή κατά πόδας! Η νεαρή ηθοποιός παρουσίασε στο θεατρόφιλο αλλά και κινηματογραφικό κοινό δουλειές της αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη δραματική σχολή Ιασμος. Πριν από τέσσερα χρόνια συμμετείχε στην παράσταση «Σουσού, μ’ αγαπάει κανείς» στην πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της ηθοποιού Ναταλίας Δραγούμη, με συμπρωταγωνιστές μερικούς ταλαντούχους συμμαθητές της από τη σχολή.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη «10η εντολή», σε έναν μικρό ρόλο στο επεισόδιο «Κρυμμένοι», με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Ξάφη, ενώ το 2014 έπαιξε στο ερωτικό θεατρικό «Νυμφομανία», σε σκηνοθεσία Αντώνη Στελιανέση. Φέτος συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού «Λύσσα κακιά», δίπλα στον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Γιώργο Καραμίχο.

Ο Μάστερ γιόγκι

3 67

Εκτός από τα οικολογικά ενδιαφέροντά του, ο Γιώργος Σεϊταρίδης μυήθηκε στις ανατολικές τέχνες. Παρακολούθησε μαθήματα γιόγκα και μεθόδους διαλογισμού για την αυτοβελτίωσή του, ακολουθώντας παράλληλα υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Κατάφερε να πάρει δίπλωμα καθηγητή και να γίνει… γιόγκι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, κατά περιόδους διδάσκει σε σχολή στο Κερατσίνι και μάλιστα στις ώρες διδασκαλίας του τα τμήματα είναι γεμάτα. Μάλιστα, όπως λένε οι περισσότεροι, είναι καταπληκτικός δάσκαλος, σοβαρός και με απίστευτες ικανότητες.

weekend

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...