Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τα κουτάβια που «χώρισε» το spot

Η «Espresso» έμαθε τα πάντα για τα δύο γλυκύτατα αδελφάκια ράτσας Jack Russel που πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική διαφήμιση

Τα παιδιά και τα σκυλιά κλέβουν την παράσταση, λένε πολλοί ηθοποιοί και δεν έχουν άδικο. Τρανταχτό παράδειγμα, το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της Wind, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο πανέμορφα κουτάβια της φυλής Jack Russel.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ 

Τα αδελφάκια Pocket και η Lucy, όπως είναι τα ονόματά τους, «μπήκαν» στα ελληνικά σπίτια προκαλώντας γλυκά συναισθήματα στους τηλεθεατές. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η συγκεκριμένη διαφήμιση θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες αυτή την εποχή.

Το story ακολουθεί δύο κουτάβια, ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό, που υιοθετούνται από διαφορετικές οικογένειες και χωρίζονται. Το ένα μένει στην εξοχή και το άλλο φεύγει για την πόλη. Το γεγονός τα ρίχνει σε κατάθλιψη, αλλά οι δικοί τους άνθρωποι βρίσκουν τον τρόπο να τα φέρουν και πάλι σε επαφή, μέσω… βιντεοκλήσης!

Η «Espresso» βρήκε τα κουτάβια που «χώρισε» η Wind και έχει όλες τις λεπτομέρειες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων με τους δύο τετράποδους πρωταγωνιστές, οι οποίοι όχι μόνο ξετρέλαναν τους συντελεστές του σποτ, αλλά βρήκαν και σπίτια! «Τα σκυλάκια μας, που είναι αδελφάκια και στην πραγματικότητα, τα αναζητήσαμε μέσω επίσημου εκτροφέα» λέει στην «Espresso» άνθρωπος της διαφημιστικής εταιρίας The Newtons Laboratory, που βρίσκεται πίσω από τη διαφήμιση της Wind, σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Filmiki.

«Τα κριτήρια για την επιλογή της Lucy και του Pocket ήταν αρχικά η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά τους» προσθέτει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι επειδή στη διαφήμιση συμμετέχει ένα κοριτσάκι που παίρνει αγκαλιά τα σκυλάκια, έπρεπε αυτά να είναι μικρόσωμα και να μη φοβούνται. «Κριτήρια ήταν επίσης η αντίληψή τους, ούτως ώστε να μπορούν εύκολα να επικοινωνούν και να αντιδρούν σε μικρές βασικές εντολές, αλλά και η έντονη κινητικότητά τους. Φέρνοντάς τα σε επαφή με τη μικρή μας ηρωίδα επιβεβαιώθηκε η καλή χημεία μεταξύ τους. Τη λάτρεψαν, το ίδιο κι εκείνη» σημειώνει το στέλεχος της εταιρίας.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο και στην Αθήνα, και διήρκεσαν συνολικά δύο μέρες. O Luis Gerard έβαλε τη σκηνοθετική υπογραφή του στο σποτ, ενώ από το δημιουργικό τμήμα των The Newtons συμμετείχαν οι Αντρέας Γρηγοριάδης, Γιάννης Σορώτος, Λεωνίδας Αρβανίτης και Γιάννης Βασιλόπουλος.

Τα υιοθέτησαν

Τρεις εβδομάδες πριν από το γύρισμα ο Pocket και η Lucy ήρθαν πρώτη φορά σε επαφή με την εκπαιδεύτριά τους, η οποία ήταν παρούσα και στο γύρισμα. Ετσι έμαθαν να την εμπιστεύονται, να νιώθουν ασφάλεια κοντά της και να μπορούν να επικοινωνούν μαζί της σε βασικές εντολές. Οταν ήρθε η ώρα για δράση μπροστά στην κάμερα, τα δύο κουτάβια ανταποκρίθηκαν άριστα στα… υποκριτικά τους καθήκοντα. Σημειώνεται ότι τηρήθηκε αυστηρά το πρόγραμμα το διαλειμμάτων τους (μία ώρα ξεκούρασης και ύπνου για κάθε τρεις ώρες γυρίσματος), ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Οπως ήταν φυσικό, στα breaks οι συντελεστές του σποτ τα χάζευαν να παίζουν και να κάνουν σκανδαλιές. Στο τέλος δύο από αυτούς τα υιοθέτησαν κιόλας. Ο σκηνοθέτης της διαφήμισης πήρε τον Pocket και ένας από τους creative directors της διαφημιστικής εταιρείας τη Lucy. Ετσι η πραγματικότητα κρύβει «happy end» για τα δύο αδελφάκια, που δεν θα χωρίσουν ποτέ, αφού θα κινούνται στους κόλπους της ίδιας επαγγελματικής οικογένειας.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα