Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πάει για τρέλες στις Βρυξέλλες!

Ωρα Γιουρόπα Λιγκ (20.00) για Ολυμπιακό στο κάστρο της Αντερλεχτ! Αμφίβολος ο Σιόβας

Το ευρωπαϊκό κοστούμι του φορά απόψε (20.00, OTE Sport 2) ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ευελπιστώντας να βγει ατσαλάκωτος από το κάστρο της Αντερλεχτ, το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ».

«Θέλουμε να νικήσουμε εδώ και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας. Μιλάω με όλον τον σεβασμό προς τον αντίπαλό μας, αλλά θέλουμε να προκριθούμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση» ξεκαθάρισε ο Μάρκο Σίλβα κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ για το αήττητο σερί 22 εντός έδρας αγώνων που «τρέχει» η βελγική ομάδα τόνισε με νόημα πως «είμαστε εδώ για να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας. Ο προπονητής της Αντερλεχτ μας έδωσε το τίτλο του φαβορί για να διώξει το άγχος από τους παίκτες του».

Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωρίζοντας πως οι προηγούμενες συμμετοχές της ομάδας του Πειραιά στη διοργάνωση ήταν αποτυχημένες (αποκλεισμός από Λεβάντε το 2013 και από την Ντνίπρο πέρυσι), έχει περάσει στους παίκτες του ότι το Γιουρόπα είναι σαν το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Να τα δώσουμε όλα»

«Οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ μας έδωσαν δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για το Γιουρόπα, γιατί είναι μια εξίσου σημαντική διοργάνωση» τόνισε, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών Ντα Κόστα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ, Ιντέγιε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κασάμι, Πουλίδο, Βούρος. Εκτός 20άδας έμειναν οι τραυματίες Πάρντο, Ερνάνι και ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουί.

Από το αντίπαλο στρατόπεδο, ο τεχνικός της Αντερλεχτ Μπέσνικ Χάσι τόνισε πως «ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και εμείς θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε», ενώ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Φίλιπ Τζούρισιτς είπε: «Είναι τοπ ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση»! Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κροάτης διαιτητής Ιβάν Μπέμπεκ.

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο ξενοδοχείο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα διέμειναν τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την «ερυθρόλευκη» αποστολή στις Βρυξέλλες.

Επιμέλεια
Χάρης Δάντσης 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...