Πόρτα για το debate έφαγε ο Τσίπρας

Πρόταση για debate μεταξύ του ίδιου και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά απηύθυνε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. «Θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον πρωθυπουργό και να του πω ότι αν θεωρεί πως ζούμε μια επιτυχία, γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε; Γιατί κρύβεται; Τον καλώ όπου θέλει και όπως θέλει, είτε στη Βουλή είτε στην τηλεόραση, σε εθνική εμβέλεια, με όποιους όρους θέλει και με όποιους δημοσιογράφους θέλει. Να έρθει να εξηγήσει ποιο είναι το σχέδιό του για έξοδο από την κρίση. Να αντιπαρατεθούμε και να δει και ο λαός αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο, έχει όραμα. Τον καλώ να ανταποκριθεί, να μην κρύβεται άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. Κύκλοι του πρωθυπουργού σε δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σημείωναν: «Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό πήρε το μάθημά του. Στο μεταξύ, ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του». Επί της ουσίας πάντως δεν δίνεται απάντηση για το αν ο κ. Σαμαράς δέχεται να αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά με τον κ. Τσίπρα. Στη Βουλή, ούτως ή άλλως, είναι θέμα χρόνου να βρεθούν αντιμέτωποι. 

Γ. ΣΑΡ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο