Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

«Mας κάνουν ανήθικες προτάσεις»

Τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας αποκαλύπτουν στην «Espresso» τις εκδηλώσεις λατρείας από θαυμάστριες στις εμφανίσεις τουςΥστερία γυναικών για τους Droulias Brothers. Τα δύο αδέλφια, με καταγωγή από την Κρήτη και τη Μύκονο, ένωσαν τις μουσικές δυνάμεις τους, προκαλώντας ντελίριο σε κάθε εμφάνισή τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτογραφίες: Χρήστος Ζήνας 

Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας παίζει λύρα και σκαρώνει μαντινάδες. Δίπλα του, ο 23χρονος Ηλίας Δρούλιας… τα σπάει με το νταούλι του. Και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ. Ωστόσο, προτίμησαν τη μουσική, βάζοντας στόχο να κάνουν τους Ελληνες να περνούν καλά αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Τα μαγαζιά όπου εμφανίζονται γεμίζουν ως επί το πλείστον με γυναίκες, πολλές από τις οποίες γίνονται συχνά πολύ τολμηρές απέναντί τους. «Εχουν συμβεί διάφορα, από απλές εκδηλώσεις θαυμασμού, όπως το να μου πάρουν το δοξάρι της λύρας, μέχρι ακραία περιστατικά. Μας έχουν προσφέρει ακόμη και λεφτά για σεξ» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Κωνσταντίνος, με τον Ηλία να συμπληρώνει: «Εμένα μια φορά μου ζήτησαν το εσώρουχό μου. Φυσικά, το απέφυγα διακριτικά. Μια άλλη φορά μού πρότεινε κάποιος να κάνω σεξ με τη γυναίκα του και εκείνος να μας βλέπει. Μιλάμε για τρελά πράγματα. Γενικά προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες και να αποφεύγουμε τις περίεργες καταστάσεις, χωρίς να προσβάλλουμε τον κόσμο».

Δηλώνουν singles

Οι ίδιοι, λάτρεις του γυναικείου φύλου, παραδέχονται ότι έχουν κάνει σύντομες σχέσεις με θαυμάστριές τους. Αυτή την εποχή, πάντως, δηλώνουν και οι δύο single. «Κάνουμε… σόλο καριέρα, που λένε. Είμαστε ελεύθεροι από επιλογή. Είναι δύσκολο να συμβαδίσει μια σοβαρή σχέση με τη δουλειά που κάνουμε, ειδικά στην ηλικία μας» συμφωνούν και οι δύο. Το καλλιτεχνικό όνομα Droulias Brothers υπήρξε έμπνευση του φίλου και συνεργάτη τους Ανδρέα Τσαμπούκου, ο οποίος βρίσκεται κοντά τους εδώ και χρόνια.

«Πριν από λίγους μήνες προστέθηκε στην ομάδα των συνεργατών μας και η Σπυριδούλα Κάμπου, η οποία μας βοήθησε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι, όταν αρχίζεις να προβάλλεσαι έντονα από τα media, χρειάζεται σωστή διαχείριση από σένα, όπως επίσης να έχεις σοβαρούς ανθρώπους γύρω σου, που να μπορούν να σε αποτρέψουν από το να καβαλήσεις το καλάμι, ώστε να έχεις διάρκεια στον χρόνο» σημειώνουν. Μετά τις δισκογραφικές συνεργασίες τους με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Persona’s οι Droulias Brothers κυκλοφόρησαν πρόσφατα το πρώτο δικό τους κομμάτι με τίλο «Επανάσταση», που… σαρώνει στο YouTube. Σε ό,τι αφορά τις live εμφανίσεις τους, θα βρίσκονται για ακόμη λίγες μέρες στο Αγιονέρι στο Μπουρνάζι και έπειτα θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους. Στις 29 Ιουνίου έχουν προγραμματίσει μια συναυλία στο Galazio, στο Ελληνικό, μαζί με άλλα δύο γνωστά αδέλφια, τους Κώστα Δόξα και Ακη Δείξιμο.

Μαντινάδα για Καινούργιου, αγαπημένη η Μουστάκα!

Πέρα από τη μουσική, οι Droulias Brothers παίρνουν άριστα και στο φλερτ. Μάλιστα, δεν διστάζουν να κάνουν κόρτε -μέσω της «Espresso»- σε γνωστά κορίτσια της TV. «Μου αρέσουν οι ψηλές και ξανθές γυναίκες όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Θεωρώ ότι είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στη showbiz και, αφού είναι και ελεύθερη πια, θα ήθελα να της αφιερώσω την ακόλουθη μαντινάδα: “Εγώ τα βράδια ξενυχτώ, γυρίζω την Αθήνα, δεν είδα ομορφότερη από εσένα, Κατερίνα. Ανοίγω τηλεόραση και σε θωρώ μπροστά μου, λόγω Ti Vis στ΄ορκίζομαι, χάνω τα λογικά μου”» λέει ο Κωνσταντίνος.

«Εμένα μου αρέσουν όλες, ξανθές και μελαχρινές. Εχω, ωστόσο, μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Χριστίνα Μουστάκα (φωτό αριστερά). Είναι είδωλο» αναφέρει ο Ηλίας. Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ για τα μάτια μιας γυναίκας. «Εχει συμβεί να μας προσεγγίσει ερωτικά η ίδια γυναίκα, αλλά δεν τσακωθήκαμε. Δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ γι’ αυτόν τον λόγο» λένε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντίμης Κρίτσας: Δράμα για τον μόδιστρο των stars του σινεμά

Kαθηλωμένος στο κρεβάτι του γεμάτου αναμνήσεις σπιτιού του πίσω...

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Μετά την επανασύνδεση γιόρτασε στην αγκαλιά του συζύγου της τα γενέθλιά της

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Σε ψυχρό πόλεμο δύο παρουσιαστές μεγάλου καναλιού – Δε λένε ούτε γεια

Πόλεμος έχει ξεσπάσει σε μεγάλο κανάλι ανάμεσα σε δύο άντρες παρουσιαστές

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;