Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

«Βούλιαξε» η Μύκονος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Τι και αν η μετεωρολόγοι προειδοποιούσαν για ακραία καιρικά φαινόμενα; Οι Mykonians του έδωσαν και κατάλαβε, με το νησί να θυμίζει τις ένδοξες -προ πανδημίας- ημέρες! Η Βαβέλ εγχώριων και ξένων celebrities τα είχε όλα: Από εκρηκτικά μοντέλα, υποψήφιες καλλιστείων, σταρ των γηπέδων, ηθοποιούς έως «κουνελάκια» και τραγουδιστές!

280587272 5179134445512445 2328051541771434387 n copy

Στο νησί των ανέμων ριλαξάρει, λοιπόν, η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, όπως αποκάλυψε η «Espresso», για τα… μάτια ενός άλλου άντρα. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Survivor» πήρε και μια φίλη του μαζί (τι, έτσι μόνη θα σεργιάνιζε;) και έκανε θραύση με την εμφάνισή του, με την κάμερα του Mykonos Live TV να το εντοπίζει σε απογευματινή του έξοδο στο Καλό Λιβάδι.

Μάλιστα, η ίδια φωτογραφήθηκε με έναν πιτσιρικά θαυμαστή της, που της ζήτησε να βγουν μια selfie και εκείνη τού έκανε το χατίρι!

AS2A4676

Δεν ήταν όμως η μοναδική της οποίας η παρουσία συζητήθηκε στο νησί, μια και όσοι αντίκρισαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έπαθαν «εγκεφαλικά» με τις σέξι εμφανίσεις της! Και η Ιωάννα Τούνη όμως πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον κοσμοπολίτικο προορισμό, τηρώντας έτσι την παράδοση που τη θέλει κάθε καλοκαίρι να ψηφίζει -έστω για ολιγοήμερες αποδράσεις- Μύκονο «δαγκωτό»!

AS2A4691

Τις βόλτες τους στα κοσμικά Μταογιάννια εθεάθησαν να κάνουν και η ατυχήσασα εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision Ανδρομάχη Δημητροπούλου με τον σύντροφό της Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλο, η Ολγα Λαφαζάνη με τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον κολλητό της Χάρη Σιανίδη, η Σούλα Λιάκου των resorts «Cavo Tagoo», ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Καλομοίρα με τον άντρα της, ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα (γιόρτασαν την επέτειο των 12 ετών γάμου τους στο νησί, κάνοντας μάλιστα και πάρτι για καλούς τους φίλους)!

AS2A5577

AS2A4523

Από τα highlights του τριημέρου ήταν, αναμφίβολα, και η live εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Lio, όπου δεν έπεφτε… καρφίτσα, αν και η τιμή ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια άγγιζε τα 1.000 ευρώ. Η εκρηκτική performer ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της!

AS2A5111

Ανάμεσα στους θαμώνες του Lio που την καμάρωσαν επί σκηνής ήταν και αρκετοί καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, TV stars και celebrities, όπως η Μαριάννα Λάτση, ο Χρήστος Μάστορας, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαρία Καλάβρια, η οποία συνοδευόταν από τα παιδιά της, ο Γιώργος Αρσενάκος της Panik Records και ο Δημήτρης Ταταράκης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας κάποια στιγμή η Φουρέιρα ανέβασε τον Χρήστο Μάστορα στη σκηνή, ο οποίος τραγούδησε την επιτυχία του «Oλα μοιάζουν καλοκαίρι».

Mastoras Foureira Arsenakos

Και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά και η σύντροφός του «έπαιξαν μπάλα» στο… γήπεδο της διασκέδασης του νησιού, με τον MVP του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ να πετάγεται στη Μύκονο μετά τον γάμο κολλητού του στα Χανιά, στον οποίο είχε περαστεί! Το βράδυ της Παρασκευής ο Βέλγος διεθνής τερματοφύλακας εντοπίστηκε να διασκεδάζει στο Toy Room, όπου φωτογραφήθηκε με το αρκουδάκι-μασκότ του κλαμπ χαμογελαστός και ευδιάθετος!

Το τριήμερο όμως είχε και σέξι «κουνελάκια», με τον φακό της «Espresso» να πετυχαίνει το «κουνελάκι» του «Playboy» από τη γειτονική Ιταλία Asia Valente, το οποίο μετά τα ισπανικά νησιά και τη νότια Ιταλία, συνεχίζει τις διακοπές του στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων.2939 XARIS SIANIDIS PLATON PAPAGIANOPOYLOS ANESTIS EVAGELOPOYLOS 1062022

Ο «πειρασμός» του «Playboy», που συνοδευόταν από έναν φίλο του, βρέθηκε στο Cantera και φωτογραφήθηκε με τον μάνατζερ του χώρου διασκέδασης Μάνο Κατσαμπούρη. Το εκρηκτικό μοντέλο μάλιστα έφαγε picanha κρέας, σαλάτα πάπια, κροκέτες, sushi με κρέας και red κανταΐφι, τιμώντας δεόντως το εξαιρετικό μενού! Μάλιστα, την ώρα που η Ιταλίδα στάρλετ -με τους 1.500.000 followers στο Instagram- βρισκόταν στο μαγαζί, έσκασε μύτη και ο Γιώργος Κουτούλιας με τις καλλονές του διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» από Μολδαβία, Βραζιλία, Ρουμανία, Πόρτο Ρίκο, Βενεζουέλα κ.ά.

2910 ZETA THEODOROPOYLOY ME TA PEDIA TIS 1062022

Νωρίτερα η Asia Valente είχε ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram σέξι εικόνες της από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στη Μύκονο. Στο Cantera επίσης, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, βρέθηκε επίσης ο Ρομπέρτο Σοριάνο, ποδοσφαιριστής της Μπολόνια και της Εθνικής Ιταλίας, που έμεινε κατενθουσιασμένος από τη φιλοξενία!

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...