Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Ο μεγάλος έρωτας, τα παιδιά και η δικαστική διαμάχη

Ενας έρωτας παραμυθένιος, μια οικογένεια... πρότυπο που  κατέληξε σε δικαστική διαμάχη με φόντο την διατροφή. 

Δύσκολοι καιροί αλλά όχι για πρίγκιπες, όπως λέει το πασίγνωστο τραγούδι των Onirama. Δύσκολοι καιροί για… πρώην συζύγους.

O frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος Θοδωρής Μαραντίνης και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου φαίνονταν στα μάτια του κόσμου για πολλά χρόνια ως το ιδανικό ζευγάρι. Ερωτεύτηκαν με πάθος, έβαλαν στεφάνι, απέκτησαν δύο γιους, έζησαν όμορφα μαζί, ενώ, ακόμη κι όταν χώρισαν, είχαν δώσει την εντύπωση πως τίποτα δεν θα στεκόταν ικανό να ταρακουνήσει την πολιτισμένη και γεμάτη κατανόηση σχέση που, κατά τα φαινόμενα, συνέχισαν να διατηρούν, πρωτίστως για χάρη των παιδιών τους. Πολλές φορές, ωστόσο, τα φαινόμενα απατούν.

Τουλάχιστον μέχρι να συμβεί κάτι και να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα. Στην περίπτωση της Σίσσυς και του Θοδωρή αυτό το κάτι ήταν το ραντεβού τους στο δικαστήριο το πρωινό της 4ης Οκτωβρίου. Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε δημόσια η διαμάχη του ζευγαριού που μαίνεται εδώ και καιρό.

s1

Η απόφαση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας να χωρίσουν πριν από τρία χρόνια σίγουρα δεν ήταν εύκολη. Ομως, και οι δύο πλευρές προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, θέτοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά τους. Μάλιστα, λίγους μήνες νωρίτερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει. Να δεις, δηλαδή, τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια, γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια, απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές. Να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά. Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά».

s2

Αν και σωστή γενικά η παραπάνω δήλωσή του, έμελλε τελικά να ανατραπεί, αφού το πρώην ζευγάρι επέλεξε να λύσει τις διαφορές του μέσω της Δικαιοσύνης, με τη Σίσσυ να κατηγορεί τον Θοδωρή πως δεν καταβάλλει τη διατροφή για τα παιδιά τους, όπως έχει συμφωνηθεί, και τον καλλιτέχνη πρώτα να κρίνεται ένοχος και να καταδικάζεται σε ποινή 12μηνης φυλάκισης με τριετή αναστολή κι έπειτα να περνάει στην αντεπίθεση ζητώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Μήπως αυτό είναι μόνο η αρχή ενός δικαστικού πολέμου βγαλμένου από την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ»; Ελπίζουμε πως όχι, γιατί η ιστορία του πρώην ζευγαριού είναι τόσο γλυκιά και τρυφερή που θα ήταν κρίμα να είχε μια τόσο πικρή κατάληξη.

marantinis

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης φλέρταραν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2004, οπότε και γνωρίστηκαν στους κόλπους μιας φιλικής συντροφιάς στη Χαλκιδική. Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν τυχαία έπειτα από έναν χρόνο στην Αθήνα, έξω από ένα τηλεοπτικό στούντιο, και άρχισαν να βγαίνουν, κρατώντας ωστόσο το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

marantinis«Η γνωριμία μας θεωρώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, απλά εμείς δεν το αφήσαμε να εκδηλωθεί. Μόλις το πήραμε απόφαση, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και κινηματογραφικά. Ενα από τα δυνατά στοιχεία στη σχέση μας είναι πως με τη Σίσσυ κάνουμε καλή παρέα» θα δηλώσει ο frontman των Onirama σε μεταγενέστερη συνέντευξή του. Υστερα από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος Ραφαήλ, και έναν χρόνο μετά, στις 16 Αυγούστου 2009, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, παρουσία μόλις 30 καλεσμένων. Τότε, ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν μόλις 30 ετών και στο απόγειο της καριέρας του με τους Onirama, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου 28, σημειώνοντας τη δική της επιτυχία στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Ομορφο κόσμο».

s3

Τον Αύγουστο του 2013 ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους, Αγγελος Μιχαήλ, με την παρουσιάστρια να αποφασίζει να βάλει για λίγο στην άκρη την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Τα χρόνια που ακολούθησαν, οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι. Κοινές εμφανίσεις, διακοπές, ταξίδια, βίντεο και φωτογραφίες μιας υπέροχης ζωής στα social media. Μέσα από το Instagram θα ανακοινώσει το ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2016 και την τρίτη εγκυμοσύνη της Σίσσυς. Λίγες ημέρες μετά όμως, με μια νέα ανάρτησή τους, θα ανακοινώσουν δυστυχώς και την απώλεια του μωρού τους προτού καν έρθει στον κόσμο. Ούτε και τότε, όμως, φάνηκε κάτι που να προμήνυε το τέλος του γάμου τους. Ηρθε, όμως.

s4

Λίγους μήνες πριν το ζευγάρι γιορτάσει τα 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια έγγαμου βίου, επέλεξε να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό του και το επικείμενο διαζύγιο, με ένα κείμενο που αναρτήθηκε και από τους δύο στα social media.. «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό, αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

201510141154330.4809 SISI XRISTIDOY THODORIS MARANTINIS 13102015Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ» έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.marantinis

Προτού το ζευγάρι απαθανατιστεί στα δικαστήρια, οι δυο τους έδειχναν να διαχειρίζονται το διαζύγιο και να συνυπάρχουν αρμονικά για την ευημερία των παιδιών τους. Με δηλώσεις τους, μάλιστα, σε πολλές συνεντεύξεις τους σημείωναν πάντοτε ότι τα παιδιά ήταν η μοναδική τους προτεραιότητα. Το ίδιο σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου και την Τρίτη βγαίνοντας από τα δικαστήρια, ζητώντας κιόλας από τους συναδέλφους της να κατανοήσουν τους λόγους που δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες. Μόνο που τώρα οι δύο πρώην σύζυγοι δεν συνεργάζονται αρμονικά, αλλά μάχονται ο ένας εναντίον του άλλου χρησιμοποιώντας ένδικα μέσα.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...